İsrail'in Gazze'ye Saldırılarının Protesto Edilmesi - Son Dakika
Yerel

İsrail'in Gazze'ye Saldırılarının Protesto Edilmesi

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanlığı üyeleri, saldırıları Filistin temalı uçurtmalarla protesto etti.

26.07.2014 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti il Gençlik Kolları Başkanlığı üyeleri, İsrail'in Gazze'ye saldırılarını protesto etmek için Filistin temalı uçurtma uçurdu.

İzmit Seka Park'da gerçekleştirilen programda katılımcılar, "Plajdaki çocukları nasıl öldürdüğünüzü çok iyi biliyoruz? One minute" yazılı pankart açtı.

İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, yaptığı açıklamada, İsrail'in Filistin halkına katliam yaptığını belirterek, ülkede insanlık dramı yaşandığını söyledi.

Gazze halkının üzerine tonlarca bomba gönderildiğini anlatan Akın, Birleşmiş Milletlerin (BM) görevinin dünya barışını sağlamak olduğunu ancak bu görevini Filistin'de icra etmediğini kaydetti.

Akın, bazı devletlerin de bu katliam karşısında suskun kaldığına dikkati çekerek, "Müslümanların en güzel ayını, ramazanı cehenneme çevirmekten haz, kadın ve çocukları öldürmekten zevk alan zihniyet var. Saldırılarda meskenlerin yanı sıra mabetler ve sağlık merkezleri de vuruluyor. Mabetlere saldırılar, İsrail'in soykırım yaptığının göstergesidir. Bu mücadelede elimizden geleni yapacağız, Çanakkale'de kabirlerdeki Filistinli kardeşlerimiz, bizimle beraberdi, biz de onlarla beraber olacağız. Dünya sussa biz susmayacağız. Dün Gezi Parkı'nda sözüm ona bir ağacın yerinin değiştirilmesi için sokaklara dökülenler, bugün çocukların zalimce öldürülmesine neden sessiz kalıyor?" diye konuştu.

Konuşmanın ardından katılımcılar, Filistin temalı uçurtma uçurdu. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İsrail'in Gazze'ye Saldırılarının Protesto Edilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement