Itso İstişare Toplantıları Yapacak - Son Dakika
Yerel

Itso İstişare Toplantıları Yapacak

Itso İstişare Toplantıları Yapacak

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri siyasi partilere ziyarette bulundu.

17.08.2012 11:06

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri siyasi partilere ziyarette bulundu. ITSO Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, Meclis Başkanı Bedri Ayhan ve Başkan Yardımcıları Şükrü Başdeğirmen ile Ahmet Tahir Bakal ilk ziyaretlerini Milliyetçi Hareket Partisi'ne yaptılar. MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala ve parti yöneticilerinin hazır bulunduğu ziyarette Isparta'nın sorunları konuşuldu.

ITSO Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, bayram sonrasında ITSO'nun organizesi ile Vali,

milletvekilleri, belediye başkanı, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelip Isparta sorunlarına çözüm bulmak amacıyla toplantılar yapmayı planladıklarını belirtti. Kaçıkoç, "Isparta için herkesin görüşünü alıp sorunlar karşısında ortak çözümler bulmalıyız. Ticaret Sanayi Odası olarak bayram sonunda toplantılar yapmayı hedefliyoruz. Siyaset gözetmeksizin, Isparta menfaatlerinin esas konu olacağı toplantılarda herkes görüşlerini bildirip, çıkan ortak sonuçları kamuoyu ile paylaşmayı hedefliyoruz. Bizim için önemli olan ilimizin menfaati" dedi.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Isparta menfaatleri konusunda herkesin görüşü bellidir. Ancak bizim eksikliğimiz istişare. Her kurum her siyasi parti kendi çapında çalışmalar yapıyor. İstişare ve birlik beraberlik olmayınca sonuca bazın ulaşamıyoruz. Bu nedende samimi gayretler boşa gidebiliyor. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'nın samimi gayretlerini görüyoruz. Geçmişi sorgulamak kimseye bir şey kazandırmaz, Isparta için geleceği konuşmak ve birlikte hareket etmek gerekiyor.

Biz MHP olarak Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'nın samimi gayretlerinin hep arkasındayız" diye konuştu. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Itso İstişare Toplantıları Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement