İzmit Belediyesi'nden 'Dostluk ve Kardeşlik Şöleni'nde Birlik Mesajı - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediyesi'nden 'Dostluk ve Kardeşlik Şöleni'nde Birlik Mesajı

İzmit Belediyesi\'nden \'Dostluk ve Kardeşlik Şöleni\'nde Birlik Mesajı

İzmit Belediyesi Koordinatörü Eray Bodur, Kocaeli Azerbaycan Haydar Aliyev Kültür Evi’nde düzenlenen ‘Türkiye ve Azerbaycan Dostluk ve Kardeşlik Şöleni’ne katılarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Bodur, “Bugün Azerbaycan’da, Kıbrıs’ta yaşayan soydaşlarımızın, Mustafa Kemal’in dediği gibi kederi de kederimizdir sevinci de sevincimizdir” dedi.

15.01.2023 12:36  Güncelleme: 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediyesi Koordinatörü Eray Bodur, Kocaeli Azerbaycan Haydar Aliyev Kültür Evi'nde düzenlenen 'Türkiye ve Azerbaycan Dostluk ve Kardeşlik Şöleni'ne katılarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Bodur, "Bugün Azerbaycan'da, Kıbrıs'ta yaşayan soydaşlarımızın, Mustafa Kemal'in dediği gibi kederi de kederimizdir sevinci de sevincimizdir" dedi.

Eray Bodur, 'Türkiye ve Azerbaycan Dostluk ve Kardeşlik Şöleni'ne katılarak Azerbaycanlı konuklarla bir araya geldi. Kocaeli Azerbaycan Haydar Aliyev Kültür Evi'nde düzenlenen şölende, yöresel konser ve halk oyunları gösterileri yapıldı. Programda söz alan İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Bodur, şunları söyledi:

"KEDERİNİZ KEDERİMİZ, SEVİNCİNİZ SEVİNCİMİZDİR"

"Geçtiğimiz kısa bir süre içerisinde var olan bir parkımıza da generalimizin adını vermiştik. "Bugün Azerbaycan'da, Kıbrıs'ta yaşayan soydaşlarımızın, Mustafa Kemal'in dediği gibi kederi de kederimizdir sevinci de sevincimizdir. 2004'ten bugüne gönül coğrafyamızda yer alan Azerbaycan'ın iki kardeş ülkenin aynı soya sahip kardeşlerimize köprü olmak adına Kocaeli'de çok ciddi mücadeleler verildi. Bunlar çok önemli. Ne yazık ki Azerbaycan'da Kıbrıs'ta yaşananlar hala hafızamızda ve tazedir. Biz inanıyoruz ki gelecek açısından soydaşlarımıza çok daha iyi gelecek sağlayacağız bu çalışmalarımızla. Kamu yararına desteğimizi sağlamaya devam edeceğiz."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel İzmit Belediyesi'nden 'Dostluk ve Kardeşlik Şöleni'nde Birlik Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement