"Kadın, Emek ve Özgürlük" Paneli - Son Dakika
Yerel

"Kadın, Emek ve Özgürlük" Paneli

CHP Kadın Kolları Merkez Yürütme Kurulu üyesi Elfin Tataroğlu, "Bundan sonra daha çok meydanlarda olacağız ve sesimizi duyurucağız" dedi.

10.03.2012 15:40

CHP Kadın Kolları Merkez Yürütme Kurulu üyesi Elfin Tataroğlu, "Bundan sonra daha çok meydanlarda olacağız ve sesimizi duyurucağız" dedi.

Tataroğlu, DİSK Trakya Bölge Temsilciliğinde düzenlenen "Kadın, Emek ve Özgürlük" konulu panelde yaptığı konuşmada, CHP'nin, kadınların ve çağdaşlığın Türkiye'deki teminatı olduğunu öne sürdü.

Türkiye'de kadınların çok ciddi sorunlarının olduğunu iddia eden Tataroğlu,

"Bu sorunların en başında kadına şiddet, işsizlik ve eğitim geliyor. Kadınlarımızla bu sorunların nasıl üstesinden gelinebiliri konuşacağız. Bundan sonra daha çok meydanlarda olacağız ve sesimizi duyurucağız" diye konuştu.

CHP Edirne İl Başkanlığı Kadın Kolları Başkanı Menşure Özen de bütün kadınların temel hak ve özgürlüklerinin güvence altına alındığı, evlerinde şiddet değil sevgi gördüğü bir Türkiye istediklerini belirterek tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Birleşmiş Milletler Demokratik Yönetim Program Müdürü Dr. Leyla Şen de kadının siyasette ve karar alma süreçlerinde genel olarak karşılaştığı sorunlar konusunda katılımcılara bilgi verdi.

- EDİRNE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Kadın, Emek ve Özgürlük' Paneli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement