Kağıtsporlu Judocular Milli Takım Kampında - Son Dakika
Yerel

Kağıtsporlu Judocular Milli Takım Kampında

Kağıtsporlu Judocular Milli Takım Kampında

Judo'da Türkiye'nin en başarılı kulüplerinin başında gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, bu başarısını Milli Takım düzeyinde de sürdürüyor.

14.02.2013 12:23

Judo'da Türkiye'nin en başarılı kulüplerinin başında gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, bu başarısını Milli Takım düzeyinde de sürdürüyor. Tüm kategorilerde Milli Takıma sporcu veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü son olarak Ümit ve Genç Milli Takım hazırlık kamplarına dokuz sporcu gönderdi.

Haziran ayında İstanbul'da yapılacak olan Ulusla arası Boğaziçi turnuvasına hazırlanan Genç Judocular çalışmalarını, bu kapsamda sürdürüyor. Genç Erkekler, 11 Şubat - 06 Mart tarihleri arasında İstanbul Burhan Felek Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde, Genç Bayanlar ise 11 Şubat - 02 Mart tarihlerinde Trabzon 'da ki kampta çalışmalarını sürdürüyor. Kampta Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'lu judoculardan erkeklerde, Ömer Faruk Özbay, Ömer Baki Ayvaz, Çağrı Yılmaz, bayanlarda ise Özge Akarsu yer alıyor.

Öte yandan Antalya 'da 16-17 Mart tarihleri arasında yapılacak olan Ümitler Avrupa şampiyonası hazırlıklarını, ümit millilerimiz ara vermeden sürdürüyor. Ümit Bayanlar Bursa'da, Ümit Erkekler ise Çankırı'da ki milli takım kamplarında çalışmalarına devam ediyor. Ümit milli Kampında, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'lu judoculardan erkeklerde, İslam Abanoz, İslam Mamayeoğlu, Muhammet Çeçenoğlu bayanlarda ise Sebile Akbulut ve Büşra Arslantan yer alıyor. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kağıtsporlu Judocular Milli Takım Kampında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement