Kağıtsporlu Judoculara Yunanistan'dan 20 Derece ile Döndü - Son Dakika
Yerel

Kağıtsporlu Judoculara Yunanistan'dan 20 Derece ile Döndü

Kağıtsporlu Judoculara Yunanistan\'dan 20 Derece ile Döndü

Kocaeli Büyükşehir Kağıtsporlu judocular, Yunanistan’da düzenlenen İlias İliadis Judo Turnuvası’nda 20 derece kazandı.

21.10.2015 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Kağıtsporlu judocular, Yunanistan'da düzenlenen İlias İliadis Judo Turnuvası'nda 20 derece kazandı.

Yunanistan'ın efsane Gürcü asıllı judocusu adına her yıl geleneksel olarak düzenlenen İlias İliadis Turnuvası'na bu yıl 12 ülkeden toplam 460 sporcu katıldı. Yunanistan'ın Amindeo kentinde gerçekleştirilen İlias İliadis Judo Turnuvası'na Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü ise 30 sporcuyla katıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü branş yöneticisi Fikret Yıldız nezaretinde turnuvaya, antrenörler Galip Şentürk, Şahin Turşak, İskender Özkanoğlu, Gamze Şentürk ile katıldı.

Çekişmeli müsabakalara sahne olan turnuvada Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu judocular, Minikler kategorisinde üç birincilik, dört ikincilik, dört üçüncülük olmak üzere 9 derece kazandı. Minikler kategorisinde Merve Azak, Hamza Akpınar, Hidayet Adıyaman birinci olurken, Seyidi Güneş, Münür Ertuğ, Aslıhan Karahan ikinci oldu. Erman Gürgen, Emre Karaduman, Arif Aranmaz ile Berke Akbulak ise üçüncü oldu.

Yıldızlar kategorisinde ise Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu judocular, beş birincilik, dört ikicilik, iki de üçüncülük olmak üzere 11 derece kazandı. Yıldızlar kategorisinde Gülnaz Çelik, Nuri Hüseyin Çetinköz, Emirhan Karahan, Behlül Danlı, Ömer Kemal Aydın birinci oldu. Ayşenur Tunca, Müberra Güneş, Cihan Kadir Dalkılıç, Beyza Çetinköz ikinci oldu. Berzan Titiz ile Kerem Şimşek ise üçüncü oldu. Aynı turnuvada yapılan takım müsabakalarında ise Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü erkeklerde ev sahibi Yunanistan'ın ardından ikinci oldu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kağıtsporlu Judoculara Yunanistan'dan 20 Derece ile Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement