Kahta'da 33 Stk Terör Olaylarını Kınadı - Son Dakika
Yerel

Kahta'da 33 Stk Terör Olaylarını Kınadı

Kahta\'da 33 Stk Terör Olaylarını Kınadı

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde faaliyet gösteren 33 sivil toplum kuruluşundan oluşan Kahta Gönüllüler Platformu, Adıyaman ve Şanlıurfa’daki terör olayını, yazılı bir basın açıklaması ile kınadı.

22.07.2015 16:59

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde faaliyet gösteren 33 sivil toplum kuruluşundan oluşan Kahta Gönüllüler Platformu, Adıyaman ve Şanlıurfa'daki terör olayını, yazılı bir basın açıklaması ile kınadı.

Kahta Gönüllüler Platformu Basın Sözcüsü Yavuz Turan, sivil vatandaşları hedef alan terör eylemlerin vahşice ve insanlık dışı olduğunu belirterek, bu eylemler herkesin teröre karşı iradesini daha da sağlamlaştıracağını söyledi.

Sözcü Turan, basın açıklamasında, "Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde gerçekleştirilen ve tüm Türkiye'yi yasa boğan terör saldırısını şiddetle lanetliyoruz. Şehir merkezinde gerçekleştirilen patlama sonucu bir çok kişinin öldüğü onlarca kişinin de yaralandığı açıklandı. Aynı gün Huzur Kenti olan Adıyaman da meydana gelen terör saldırısını da lanetliyoruz. Sivil vatandaşları hedef alan terör eylemleri vahşice ve insanlık dışıdır. Bu eylemler herkesin teröre karşı iradesini daha da sağlamlaştıracaktır. Kahta Gönüllüler Platformu olarak; bu ve bu gibi olayların hangi sebeple olursa olsun yapılmasını asla tasvip etmiyor, saldırıyı gerçekleştirenleri şiddetle lanetliyoruz. Adıyaman ve Şanlıurfa-Suruç'ta yaşamını yitiren vatandaşlarımızın ailelerine başsağlığı; yaralı vatandaşlarımıza da Allah'tan acil şifalar diliyoruz. Kahta Gönüllüler Platformu Olarak; bir an önce bu olayın soruşturulmasını ve aydınlatılmasını istiyoruz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kahta'da 33 Stk Terör Olaylarını Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement