"Karabağlar Gülüyor" Mizah Şenliği Başlıyor - Son Dakika
Yerel

"Karabağlar Gülüyor" Mizah Şenliği Başlıyor

"Karabağlar Gülüyor" Mizah Şenliği Başlıyor

Karabağlar Belediyesi, bu yıl üçüncüsünü düzenlediği "Karabağlar Gülüyor Karikatür ve Mizah Şenliği" ile farklı bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.27 Nisan Cuma günü Bahçelievler'deki Uğur Mumcu Parkı'nda gerçekleştirilecek şenlik, İzmirliler'i...

25.04.2012 16:35

Karabağlar Belediyesi, bu yıl üçüncüsünü düzenlediği "Karabağlar Gülüyor Karikatür ve Mizah Şenliği" ile farklı bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. 27 Nisan Cuma günü Bahçelievler'deki Uğur Mumcu Parkı'nda gerçekleştirilecek şenlik, İzmirliler'i karikatür ve mizah sanatının usta kalemleriyle buluşturacak.

"Karabağlar Gülüyor Karikatür ve Mizah Şenliği", Karikatürcüler Derneği İzmir Temsilciliği'nin katkılarıyla hazırlanan ÇİZMİR - 2 Karma Karikatür Sergisi'nin açılışı ile başlayacak. Şenlikte, sergiler, söyleşiler, çocuklarla karikatür atölyesi çalışmaları, sokak oyunları, sokak tiyatroları, kukla gösterileri, tiyatrolar, müzikli gösteriler, paneller düzenlenecek. Ayrıca, Yazar, Şair ve Akademisyen Semih Çelenk'e, Hiciv Ustası Şair Eşref'ten esinlenerek yazdığı "Heccav" oyunu nedeniyle Mizaha Katkı Onur Ödülü verilecek.

MİZAH YAZARLARI BULUŞACAK

İzmirli sanatseverleri de buluşturacak etkinliğe, ünlü mizah yazarları da konuk olacak. Leman Dergisi'nden Güneri İçoğlu ve M.K. Perker ile Mizah Yazarı Cihan Demirci Karikatürist Rıfat Mutlu'nun yönetimindeki "Mizahın Gücü" panelinde, mizah sanatının toplum ve siyasal yaşam üzerindeki etkileri konuşulacak. Emrah Bari'nin Stand-up gösterisi, Tiyatro Arkadaş Gösteri Sanatlar Merkezi'nin "Gündelik Yaşamdan Kesitler, Kadınlar, Erkekler" adlı tiyatro gösterisi, Bizim Tiyatro'nun "Savaştan Barıştan" adlı müzikli oyunu da İzmirlilerle buluşacak.

(ERG-

25.04.2012 16: 11: 51

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Karabağlar Gülüyor' Mizah Şenliği Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement