Adana Büyükşehir, 4 Mahalleyi Birbirine Bağlayacak Köprünün Temelini Attı - Son Dakika
Yerel

Adana Büyükşehir, 4 Mahalleyi Birbirine Bağlayacak Köprünün Temelini Attı

Adana Büyükşehir, 4 Mahalleyi Birbirine Bağlayacak Köprünün Temelini Attı

Adana Büyükşehir Belediyesi; Yeşilbağlar, Koza, Güzelevler ve Levent mahallelerini birbirine bağlayan köprünün temelini, düzenlenen törenle attı.

15.01.2023 11:39  Güncelleme: 13:13

Adana Büyükşehir Belediyesi; Yeşilbağlar, Koza, Güzelevler ve Levent mahallelerini birbirine bağlayan köprünün temelini, düzenlenen törenle attı.

Levent Mahallesi'nde düzenlenen temel atma törenine, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Adana Milletvekilleri, siyasiler, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, Belediye Meclisi üyeleri, muhtarlar, bürokratlar ve bölge halkı katıldı.

Kentin dört bir yanına, halkın kendilerine oy verip vermediğine bakmadan hizmet götürdüklerini belirten Başkan Karalar, köprünün çok sayıda mahalleyi olumlu anlamda etkileyeceğini kaydetti. Yüreğir'e yapılan hizmetlerle ilgili de bilgi veren Karalar, bölgeye rekor seviyede asfalt döküldüğünü ve ihtiyaçların karşılanması konusunda son derece kararlı olduklarını aktardı. Karalar, "Hiç merak etmeyin, Adana emin ellerde. Bu kardeşiniz gece gündüz sizin için çalışmaya devam edecek" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Adana Büyükşehir, 4 Mahalleyi Birbirine Bağlayacak Köprünün Temelini Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • veysel ocakbeği: Boşa yapiyor bir tarafi yaparken 10 yeri rezil ediyor.40 yıllik yeşilevler engel camii dolmuslerinin düzargahlarini kendi kafalarina göre değiştirildi 2 saate bir belediye otobusu geliyor.millet vatandaş rezil sabah hastaneye gidecek işe okula gidecen otobuste yer yok dolmusa yurume mesafesi 800 metrey le 900 metre arasi yaslisi engellisi genci hamilesi rezil etti adana büyükşehir belediyesi 31 18 Yanıtla
  • kamera sende: Geç bile kaldılar biz levent guzargahindan işe gidiyoruz köprü olmadığından karşı taraftan gelenlerde aynı guzargahi kullaniyor o yüzden trafik skışıyor bir saat beklediğimiz bile oluyor.Bazı günler.ablam Gül'ün evi yakın olduğu halde köprü yok diye baya bir yol gitmemiz gerekiyor evler yakın mahalleler yakın ama bunları kanal bölüyor bu sayede birleşmesi iyi oldu ama çok geç kaldılar.ne kazalar oldu o caddelerde seçim yaklaşınca mi aklınıza geldi. 7 1 Yanıtla

Advertisement