Karaman'da Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Karaman'da Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi

Karaman\'da Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi

Karaman'da Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında 2010 yılı vergi beyanı döneminde en fazla vergi ödeyen mükellefler plaketle ödüllendirildi.

03.03.2012 17:37

Karaman'da Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında 2010 yılı vergi beyanı döneminde en fazla vergi ödeyen mükellefler plaketle ödüllendirildi.

Polisevi'nde gerçekleştirilen ödül törenine Vali Vekili Ferhat Burakgazi, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Selçuk Boz, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Öztunç, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, İl Defterdar Vekili Ali Söğüt, daire müdürleri, sanayici ve iş adamları katıldı. Plaket töreninde Defterdar Vekili Ali Söğüt'ün kısa selamlama konuşmasının ardından konuşan Vali Vekili Ferhat Burakgazi, kadın işgücüne ve Karaman'ın ülke ekonomisindeki yerine dikkat çekerek, "Gerek istihdam oranı ve gerekse kadın işgücünün, çalışma hayatındaki yeri ilimizdeki mevcut işletme ve fabrikalarında görülmektir. İlimiz istihdam ve ekonomik rakamlara göre ülkemizin 15. büyük ekonomisidir. Sanayi tarım ve hizmet sektörü başta olmak üzere ilimizde tüm sektörlerde daha iyi ekonomik koşulların olmasını temenni ediyor, dereceye giren vergi mükelleflerimiz başta olmak üzere tüm mükelleflerimizi kutluyorum" dedi.

Konuşmaların ardından, 2010 yılı beyanına göre gelir ve kurum vergisi mükelleflerinden ilk beşe girenlere Vali Vekili Ferhat Burakgazi ve protokol üyeleri tarafından plaketleri verildi. Kurumlar Vergisi mükellefleri içerisinde Biskot Bisküvi Gıda San. ve Tic. A.Ş ilk sırayı alırken, Bifa Bisküvi ve Gıda San. A.Ş. ikinciliği, Şimşek Bisküvi ve Gıda San. A.Ş. üçüncülüğü, Duru Bulgur Gıda San. ve Tic. A.Ş. dördüncülüğü, Saray Bisküvi ve Gıda San. Tic. A.Ş. de beşinciliği aldı.

Gelir Vergisi'nde ise ilk beşe giren mükellefler Vehbi Tayyar, Necati Babaoğlu, Nevzat Nas, Abdulkadir Aydın ve Mustafa Yaşar Akelçi ödül ve plaket alan isimler oldu. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaman'da Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement