Kendisinden Önce Sucuğu Geldi - Son Dakika
Yerel

Kendisinden Önce Sucuğu Geldi

Kendisinden Önce Sucuğu Geldi

Didim'de 24 Şubat Pazar günü ikincisi yapılacak olan deve güreşleri öncesinde Aydınlı bir firma ilçede deve sucuğunun tanıtımını yaptı.

21.02.2013 16:11  Güncelleme: 16:10

Didim'de 24 Şubat Pazar günü ikincisi yapılacak olan deve güreşleri öncesinde Aydınlı bir firma ilçede deve sucuğunun tanıtımını ve satışını yaptı.

Ege, Akdeniz ve Marmara bölgesinde kış aylarında yapılan Deve güreşleri sadece kültürel bir etkinlik olmaktan çıkarak geçim kaynağı olarak ta kullanılırken, devenin etinden yapılan deve sucuğu ise Deve güreşlerinin olmazsa olmazları arasında yerini alıyor. Didim'de de 24 Şubat Pazar günü 2.si yapılacak olan Deve güreşleri öncesinde Aydınlı bir firma ilçede deve sucuğunun tanıtımını ve satışını yaptı.

Firmanın Satış Müdürü Murat Çağlayan İlk kez Didim'e geçen yıl Deve güreşi dolayısıyla geldikleri belirterek "Bu yılda Deve güreşleri devam edecek. Biz de bu yıl erken gelerek hem deve sucuğunun tanıtımını yapıyoruz hem de satışlarımızı gerçekleştiriyoruz. Fabrikadan halka üretim yapıyoruz. İlgi güzel; fiyatlarda makul düzeyde Pazar gününe kadar İş Bankası ile Carrefour mağazası önünde satışlarımız sürecek" diye konuştu.

Firma tarafından promosyon olarak halka deve sucuğu ikramında bulunulurken, Deve sucuğu alan Didimlilerin bazıları ilk kez deve sucuğunun tadını baktıklarını ve tadının güzel olduğunu belirtti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kendisinden Önce Sucuğu Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement