Kentsel Tasarım Projesi Çalışmaları Hızla Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Kentsel Tasarım Projesi Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Kentsel Tasarım Projesi Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Kentsel Tasarım Projesi kapsamında çalışmalar yapılan eski adı Millet Bahçesi, şimdiki adı Atatürk Bahçesi olan bölgede incelemelerde bulundu.

14.07.2013 10:40

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Kentsel Tasarım Projesi kapsamında çalışmalar yapılan eski adı Millet Bahçesi, şimdiki adı Atatürk Bahçesi olan bölgede incelemelerde bulundu. Başkan Bozkuş'a AK Parti eski milletvekili Mahmut Esat Güven'de eşlik etti.

Kars'ın çılgın projesi olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kars ziyaretinde milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ile Ahmet Arslan ile birlikte açıkladığı projenin çalışmalarını yerinde gören ve çalışmalar hakkında bilgiler alan AK Parti'nin başarılı Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'a vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi.

Özellikle çocukların ve kadınların ilgi gösterdiği Başkan Bozkuş'a bölge sakinleri yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederken, bölgede bulunan ve atıl vaziyette kaderine terk edilen Atatürk Bahçesi'nin yeniden o eski günlerine dönmesi için başlatılan çalışmaların yerinde ve doğru alınan bir karar olduğuna dikkat çektiler.

Başkan Bozkuş'a özellikle su, yol ve çöp sorununu çözdüğünden dolayı bölge sakinleri olarak minnettar olduklarını ifade eden vatandaşlar; "Çöp, yol ve su sorunumuz çözüldü. Mübarek ramazan ayında su sıkıntısı yaşamıyoruz. Başkanım biz sizinle beraberiz. Atatürk Bahçesi'ni kendini bilmez kimliği belirsiz balicilerden kurtardınız. Eskiden burada sanatçılar sahne alırdı. Ağaçların arasında bizler yemek hazırlardık. Bütün Kars Cuma günleri buraya geliyordu. İnşallah yapılan çalışmalardan sonra burası eski güzel günlerine kavuşur" dediler.

"SİZ BİZE GÜVENİN BİZ SİZİN İSTEKLERİNİZİ VE BEKLENTİLERİNİZİ KALICI OLARAK ÇÖZÜYORUZ"

Vatandaşların kendisine gösterdiği ilgiye teşekkür eden Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş; "Bize siz görev verdiniz. Bizde bize verilen görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Öncelikle bize güvendiğiniz için çok teşekkür ederim. Size ne söz verdiysek yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz. Öncelikli hedefimiz Kars'ın daha modern, daha gelişmiş bir kent olmasını sağlamak. Bunun içinde gece gündüz çalışıyoruz. Önemli olan sizlerin isteklerine ve beklentilerine cevap vermek. Kars'ın sorunlarını el birliğiyle çözmek. Bakın işte Atatürk Çay Bahçeniz, buraya girilmiyordu. Biz girdik. Çalışmalarımız hızla devam ediyor. Burasını o eski günlerine kavuşturacağız" diye konuştu.

" ÇOCUKLARDAN BAŞKAN'A BAŞKAN'DAN ÇOCUKLARA SEVGİ YUMAĞI"

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'u mahallelerinde gören çocuklar hemen Bozkuş'un yanına gelerek kendisine sevgi gösterinde bulundular. Kendileri için birçok mahallede parklar yapıldığını ifade eden çocuklara Bozkuş, çikolata ikram etti. Yaşlı kadınların ellerini de öpen Bozkuş, kendilerine gösterilen ilgi karşısında zaman zaman duygulu anlar yaşadı. Başkan Bozkuş'u biran yalnız bırakmayan bölge sakinleri, Bozkuş ile birlikte Kentsel Tasarım Projesi kapsamında yapılan çalışmaları gezdiler. Başkan Bozkuş, daha sonra bölgeden ayrıldı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kentsel Tasarım Projesi Çalışmaları Hızla Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement