Kızılay'dan 23 Nisan'da Doğan Bebeklere Hastane Paketi - Son Dakika
Yerel

Kızılay'dan 23 Nisan'da Doğan Bebeklere Hastane Paketi

Kızılay\'dan 23 Nisan\'da Doğan Bebeklere Hastane Paketi

Kızılay Midyat Şubesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla hastanede yeni doğan çocuklara 'Hazırlanmış Hastane Paketi' dağıttı.

23.04.2013 17:01

Kızılay Midyat Şubesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla hastanede yeni doğan çocuklara 'Hazırlanmış Hastane Paketi' dağıttı.

Midyat Devlet Hastanesi Yenidoğan ünitesini ziyaret eden Kızılay Midyat Şube Başkanı Murat Aykat, yeni doğum yapan annelere geçmiş olsun dileklerini ileterek burada annelerle kısaca sohbet etti. Sohbet sonrası

hediye paketlerini teslim eden Aykat, "Bugün 23 Nisan olduğu için çocuklara yardım paketleri hazırladık. Bu paketlerimizi ilk iş olarak hastaneye geldik. Hastaneden başladık.

Bu gün doğum yapan bütün annelere hediye paketlerimizi dağıttık. Geri kalan paketlerimiz var bu paketlerimizi de bu ay içerisinde doğum yapan aileleri tespit ettik.

Sağ olsun hastane yönetimi bize yardımcı oldu.

Onların evini artık dolaşarak dağıtacağız. Bunun gibi çalışmalarımız daha devam edecek.

Hastane paketi adı altında dağıttık.

Bizim yeni hoş geldin bebek paketlerimiz var bunları da biz dağıtacağız. Buna benzer çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Aykat, insanların Kızılay'a gönül vermelerinin yeterli olduğunu, bağışçılarının gönüllerinin rahat olması gerektiğini kaydederek her bağışın hak sahibine ulaştığını söyledi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızılay'dan 23 Nisan'da Doğan Bebeklere Hastane Paketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement