Kocaeli Takımları Sezona Kötü Başladı - Son Dakika
Yerel

Kocaeli Takımları Sezona Kötü Başladı

Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden 4 Kocaeli takımı, ligin ilk haftasında sahadan galibiyetle ayrılamadı.

02.09.2013 14:15  Güncelleme: 14:21

Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden 4 Kocaeli takımı, ligin ilk haftasında sahadan galibiyetle ayrılamadı.

Yeni sezona ağırlıklı olarak altyapıdan gelen oyuncularla başlayan Kocaelispor, ligin ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Arsinspor'a 2-1 mağlup olurken, ilk hafta sonunda 13'üncü sırada yer aldı.

Geçen yıl grubunda zirve mücadelesi vermesine rağmen bir üst lige çıkamayan Darıca Gençlerbirliği, dün sahasında oynadığı maçta Ünyespor ile 0-0 berabere kaldı. Bu skorla sezona 1 puanla başlayan Darıca ekibi, kendine 11'nci sırada yer buldu.

Gölcükspor, yeni sezonun ilk maçında, sahasında Yeni Diyarbakır Spor ile karşılaştı. Mücadele 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Geçen yıl ligden düşme tehlikesi yaşayan Derince Belediyespor ise dün deplasmanda Sivas Dört Eylül Belediyespor'la mücadele etti. Sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrılan sarı lacivertliler, lige 16'ncı sırada başladı. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kocaeli Takımları Sezona Kötü Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement