Köy Enstitüleri'nin Yaş Gününde, Yeni Eğitim Sistemi Tartışıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Köy Enstitüleri'nin Yaş Gününde, Yeni Eğitim Sistemi Tartışıldı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Köy Enstitüleri\'nin Yaş Gününde, Yeni Eğitim Sistemi Tartışıldı

Konak Belediyesi Dr.Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür ve Sanat Merkezi, Köy Enstitüleri'nin kuruluşunun 72'inci yılında anlamlı bir sergiye ev sahipliği yaptı."Türkiye'nin Geçmişindeki Yarın."

Konak Belediyesi Dr. Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür ve Sanat Merkezi, Köy Enstitüleri'nin kuruluşunun 72'inci yılında anlamlı bir sergiye ev sahipliği yaptı. " Türkiye'nin Geçmişindeki Yarın: Köy Enstitüleri" adlı sergide, bir döneme ışık tutan görseller, tarih sırasına göre fotoğraflar ve yazılar eşliğinde sunuldu. Serginin ardından "Tanıklarla Köy Enstitüleri" ile "4+4+4 ve Cumhuriyet Eğitim Devrimi" konulu iki panel gerçekleştirildi.

Köy Enstitüleri'nin 72'inci yılında Güncel Eğitim Sorunları başlıklı Çalıştay mandolin topluluğunun verdiği konserle başladı. Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği - İZMİR

Kaynak: İHA