Kto'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı - Son Dakika
Yerel

Kto'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkan Vekili Asaf Mehmetbeyoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

09.01.2012 13:00

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkan Vekili Asaf Mehmetbeyoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Haber almanın insanın en temel ihtiyaçlarından biri olduğunu, bu ihtiyacın insanlık tarihi boyunca her zaman zorunluluk arz ettiğini bildiren Mehmetbeyoğlu, gücünü halktan alan basının, görevleri arasında, elde ettiği haber ve bilgileri kamuoyuna objektif bir anlayışla yansıtma, toplumu eğitme ve aydınlatma olduğunu kaydetti.

Basın mensuplarının kaynağı belli olan haberleri toplumla paylaşması gerektiğini belirten Mehmetbeyoğlu şöyle devam etti:

"Basın mensubu, topluma ışık tutmalı, toplumun değerlerine karşı hassas olmalı, nicelikten ziyade niteliğe önem vermelidir. Kayseri'de görev yapan basın mensuplarımızın görevlerini yerine getirirken ederken bu değerlere hassasiyet gösterdiklerine gönülden inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, gece gündüz, sıcak soğuk demeden, çok zor şartlar altında haber peşinde koşan ve görevlerini yerine getirmek adına her türlü güçlüğe göğüs geren değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum."

- KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kto'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement