Kur'an-I Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma Bölge Finali - Son Dakika
Yerel

Kur'an-I Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma Bölge Finali

Kur\'an-I Kerim\'i Yüzünden Güzel Okuma Bölge Finali

Kur'an kursu öğrencileri arası düzenlenen Kur'an-ı Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma" yarışmasının bölge finali Van'da yapıldı."

23.05.2012 17:31

Kur'an kursu öğrencileri arası düzenlenen Kur'an-ı Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma" yarışmasının bölge finali Van'da yapıldı.

Merkez Ulu Camii konferans salonunda düzenlenen yarışmaya, Van, Siirt, Hakkari ve Şırnak illerinden gelen öğrenciler katıldı. Yapılan yarışma neticesinde Bayanlar kategorisinde yarışmayı Van Merkez Boyalar Kız Kur'an Kursu'ndan Havva Öner kazanırken, Erkekler kategorisinde ise Siirt-Aydınlar ilçesinden Tillo Kur'an Kursu öğrencisi Enes Kara kazandı. Yarışmada birinci olan kursiyerler 5 Haziran 2012 Salı günü Ankara'da yapılacak olan Türkiye Finali'ne katılma hakkı elde ettiler.

Yarışmalarda birinci olan kursiyerlere Van Müftüsü Nimetullah Arvas ile Şanlıurfa Müftü Yardımcısı Şadiye Yılmaz tarafından çeşitli hediyeler verildi. Yarışma programı, aynı zamanda jüri başkanı olan Erzurum Ömer Nasuhi Bilmen Eğitim Merkezi öğretim görevlisi Mahmut Ercan'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile son buldu. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kur'an-I Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma Bölge Finali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement