Kütahya'da "Ak Parti İl Yerel Yönetimler Şurası" - Son Dakika
Yerel

Kütahya'da "Ak Parti İl Yerel Yönetimler Şurası"

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, 2014 yılında yapılacak yerel seçimlerde başarı çıtasını en üst seviyeye çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

11.02.2012 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, 2014 yılında yapılacak yerel seçimlerde başarı çıtasını en üst seviyeye çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Baloğlu, AK Parti Kütahya İl Başkanlığınca, Emet Thermal Resort Otelde düzenlenen "İl Yerel Yönetimler Şurası"nda yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın küçük bir cerrahi operasyon geçirdiğini, sağlığının iyi olduğunu bildirdi.

Toplantının, ildeki yerel yönetimlerin çalışmalarının değerlendirilmesi amacıyla düzenlendiğini belirten Baloğlu, şöyle konuştu:

"Halkımız AK Parti'den daha çok hizmetler bekliyor. Yerel yönetimlerin ayakta durması için halkın karşısına yeni projelerle çıkmak zorundayız. Belediye başkanlarımız tempolarını artıracak. AK Parti'nin belediyecilik anlayışında yaptıklarımızla yetinmeyeceğiz. Daha iyi ve güzel hizmetler yapacağız. Her şeyi tertipli yapacağız. Beraberliğimizi her planda öne çıkaracağız. 2014 yılında yapılacak yerel seçimlerde başarı çıtamızı en üst seviyeye çıkaracağız. Durmak yok, yola devam."

Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça ise il merkezinde güzel hizmetler verdiklerini anlatarak, "Hizmetlerimize devam edeceğiz. Asla yaptıklarımızla yetinmiyoruz. Her gün ilimizde halkımızın yeni taleplerini değerlendirerek projelerimizi yapıyoruz ve uygulamaya başlıyoruz. Projelerimizi 2023 yılı vizyonuna göre hazırlıyoruz" dedi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Yenipazar, Kütahya halkının kendilerine her dönemde güvendiğini ve ulvi görevler verdiğini kaydederek, "Yerel yönetimler olarak daha iyi hizmetler sunmak zorundayız. AK Parti'nin misyonu da budur" diye konuştu.

Konuşmaların ardından basına kapalı gerçekleşen toplantıya, AK Parti Kütahya Milletvekilli Hasan Fehmi Kinay, il merkezi ve ilçelerdeki AK Partili belediye başkanları, İl Genel Meclisi ve belediye meclis üyeleriyle teşkilat yöneticileri katıldı.

- KÜTAHYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kütahya'da 'Ak Parti İl Yerel Yönetimler Şurası' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement