Kütahya protokolü, özel çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi - Son Dakika
Yerel

Kütahya protokolü, özel çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi

Kütahya protokolü, özel çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi

Kütahya Valisi Musa Işın ve AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, özel çocukların eğitim gördüğü Anasultan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Protokol üyeleri, öğrencilerle bire bir görüşerek onlarla ilgilendi ve öğretmenlerin fedakarlıkla yerine getirdiği mesleği takdir etti. Milletvekilleri de özel çocukların yetiştirilmesi konusundaki hassasiyetlerini dile getirdi.

08.12.2023 19:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya protokolü, özel çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi.

Vali Musa Işın, AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, AK Parti Kütahya milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir, Özel Anasultan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Vali Işın ve milletvekilleri, program çerçevesinde ilk olarak sınıfları ziyaret ederek özel öğrencilerle bire bir görüştü, her biriyle yakında ilgilendi.

Okul hakkında bilgiler veren Anasultan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yetkilisi Serdar Akkoç, 17 öğretmen ile 300 özel çocuğa hizmet verdiklerini söyledi.

Engelli bireylerin ve ailelerinin hayatını kolaylaştıracak çalışmaların kesintisiz sürdürüldüğünü ifade eden AK Parti Kütahya Milletvekili Adil Biçer, özel eğitime ihtiyacı olan çocukların hiçbir zaman ihmal edilmeyeceğinin altını çizerek her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Öğrencilerin genel durumları hakkında öğretmenlerden bilgiler alan Vali Işın ve milletvekilleri, özel eğitim öğretmenlerinin sabır ve metanet gerektiren bu mesleği büyük bir fedakarlıkla yerine getirdiğini söyledi.

Özel çocukların yetiştirilmesi konusundaki hassasiyetini dile getiren Vali Işın, bu konuda büyük emek sarf eden anne ve babalara da teşekkür etti.

Işın, "Allah devletimize zeval vermesin. Bu çocuklarımız, evlerinden alınıp özel eğitim kurumlarında becerilerini ve niteliklerini geliştirmek için öğretmenlerimiz eşliğinde hizmet almaktadır. Bu büyük bir hizmettir" dedi.

Milletvekilleri İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir, özel çocukların yetiştirilmesi konusundaki hassasiyetini dile getirdiler.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, özel çocukları için büyük emek sarf eden anne ve babalara da teşekkür etti.

Anasultan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mehmet Tuna, Vali Işın ve milletvekillerine günün anısına hediye takdim etti. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya protokolü, özel çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement