Bolu T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumundaki tutuklu ve hükümlülerin yaptığı ürünler sergilendi.
Necip Fazıl Kültür Merkezinde düzenlenen serginin açılış törenine, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Bağışçılar Vakfı Başkanı Serafettin Erbayram ve çok sayıda davetli katıldı.
Sergide, çeşitli nedenlerle cezaevinde bulunan mahkumların 9 ay uğraşarak yaptığı, ebru, takı-tasarım, resim, el işi, ve ahşap boyama ürünleri davetliierin beğenisine sunuldu.
Mahkumların özellikle doğa ve manzara resimleri yaptığı gözlenirken, sergiyi ziyaret eden vatandaşlar sergiyi beğeni ile gezdi. - Bolu
Son Dakika › Yerel › Mahkumların El Emeği Ürünleri Sergilendi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.