Malatya'da 25 Bin Paket Gümrük Kaçağı Sigara Ele Geçirildi - Son Dakika
Yerel

Malatya'da 25 Bin Paket Gümrük Kaçağı Sigara Ele Geçirildi

Malatya'da polisin yaptığı iki ayrı operasyonda 25 bin 280 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

24.09.2012 18:00

Malatya'da polisin yaptığı iki ayrı operasyonda 25 bin 280 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Malatya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, kentte iki ayrı operasyon yaptı. Bir araçta yapılan aramada 4 bin paket sigara ele geçiren ekipler, ayrıca araç sürücüsü H.B.Ö'nün evinde yaptığı aramada da 14 bin 320 paket gümrük kaçağı sigara yakaladı.

Ayrıca başka bir araçta 6 bin 960 paket gümrük kaçağı sigara bulan ekipler, her iki operasyondaki araçlara el koyarak Gümrük Müdürlüğü'ne teslim etti.

Ekipler, operasyonlarda H.B.Ö ile ikinci araçtaki H.B. ve E.S. hakkında işlem yaptı.

Muhabir: Tuba Karahan

Yayıncı: Önder Felek - MALATYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Malatya'da 25 Bin Paket Gümrük Kaçağı Sigara Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement