Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri - Son Dakika
Son Dakika Logo

Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri

08.03.2015 18:31

Bodrum Kadın Dayanışma Derneği üyesi bir grup kadın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında kadına yönelik şiddete dikkat çekmek için yürüyüş düzenledi.

Bodrum Kadın Dayanışma Derneği üyesi bir grup kadın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında kadına yönelik şiddete dikkat çekmek için yürüyüş düzenledi.

Yürüyüşe, bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruşlarına üye kadınlar ile ilçede yaşamını sürdüren yaklaşık 500 kişi katıldı.

Neyzen Tevfik Caddesinde başlayan etkinlikte kadınlar, Bodrum Belediye Meydanına kadar yürüdü. Ellerinde "kadın özgürlük yaşam", "kadın diren, özgürleş", "kadınlar kadındır, çiçek senin babandır" yazılı dövizler taşıyan gruba, çevredeki vatandaşlar da destek verdi.

Bazı kadınların bando çalarak destek verdiği etkinlikte, bazı kadınlar zaman zaman oturarak slogan attı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri - Son Dakika


Advertisement