Matso Başkanı Boztaş Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Matso Başkanı Boztaş Açıklaması

Matso Başkanı Boztaş Açıklaması

"Hedefimiz A sınıfı oda seviyesine yükselmektir"

30.04.2014 15:41

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, hedeflerinin A sınıfı oda seviyesine yükselmek olduğunu bildirdi.

MATSO nisan ayı olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanı Kerim Erdem yönetiminde yapıldı. Toplantıda 2014 yılı mart ayı mizan, gelir ve gider bütçesi görüşülerek onaylandı. Toplantıda MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, oda faaliyetleri ve gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) akreditasyon sistemine oda olarak tabi olduklarını hatırlatan Boztaş, hedeflerinin A sınıfı oda seviyesine yükselmek olduğunu söyledi. Faaliyetlerinin sürekliliği ve geliştirilmesi için kurumsallaşma adımlarını sağlam ve kararlı şekilde attıklarını belirten Boztaş, Eylül 2013'te Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen Kalite Yönetim Sistemi Belgesi'nin 3 yıllığına yenilendiğini hatırlattı.

Boztaş, 29 Mart-4 Nisan ile 9-17 Nisan tarihleri arasında iki girişimcilik eğitimi açtıklarını, göreve gelmelerinin ardından açtıkları 6 eğitimde yaklaşık 180 kişiyi mezun ettiklerini bildirdi.

Yeni kayıt olan üye sayısının da arttığını ifade eden Boztaş, şöyle konuştu:

"2014 yılı mart ayında yeni kayıt olan üyelerin 58'i şahıs, 20'si limited şirket, 6'sı anonim şirket ve biri de kooperatif türünde olmuştur. Diğer taraftan 2014 yılının ocak-mart döneminde odamıza yeni kayıt olan üye sayısı önceki yılın aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 25,41 artarak 232 olmuştur." - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Matso Başkanı Boztaş Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement