Mehmet Güzelmansur ve Lütfü Savaş'tan İktidara Çağrı: "Artık Lütfen Samandağ'a Gereken Hizmeti Yapın ve En Azından Bu Yolu Bitirmeye Çalışın" - Son Dakika
Yerel

Mehmet Güzelmansur ve Lütfü Savaş'tan İktidara Çağrı: "Artık Lütfen Samandağ'a Gereken Hizmeti Yapın ve En Azından Bu Yolu Bitirmeye Çalışın"

Mehmet Güzelmansur ve Lütfü Savaş\'tan İktidara Çağrı: "Artık Lütfen Samandağ\'a Gereken Hizmeti Yapın ve En Azından Bu Yolu Bitirmeye Çalışın"

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Samandağ’daki çevre yolunu tamamlaması için iktidara çağrı yaptı. Güzelmansur, “Artık lütfen Samandağ’a gereken hizmeti yapın ve en azından bu yolu bitirmeye çalışın” dedi. Lütfü Savaş ise, “Ricamız 7 ay kalmış iktidar ömürlerinde bu yolun hiç olmazsa bir kısmını bitirip öyle gitsinler” açıklamasını yaptı.

18.10.2022 15:16  Güncelleme: 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Samandağ'daki çevre yolunu tamamlaması için iktidara çağrı yaptı. Güzelmansur, "Artık lütfen Samandağ'a gereken hizmeti yapın ve en azından bu yolu bitirmeye çalışın" dedi. Lütfü Savaş ise, "Ricamız 7 ay kalmış iktidar ömürlerinde bu yolun hiç olmazsa bir kısmını bitirip öyle gitsinler" açıklamasını yaptı.

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur ve Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Samandağ'daki çevre yoluyla ilgili açıklama yaptı. Yaklaşık 3 aydır Lütfü Savaş ile birlikte 15 ilçeyi gezdiklerini belirten Güzelmansur, "Buradan iktidara sesleniyorum. Artık lütfen Samandağ'a gereken hizmeti yapın ve en azından bu yolu bitirmeye çalışın. Değilse biz 8 ay sonra iktidara geldiğimiz zaman Samandağ'ın hak ettiği hizmeti fazlasıyla alacağının sözünü veriyorum" dedi.

İktidar vekilleri tarafından defalarca sözler verilmesine rağmen yolun yapılmadığını belirten Lütfü Savaş ise şöyle konuştu:

"20 yıldır konuşulan, mevcut iktidar vekillerinin 6 defa söz verdiği ve çok sayıda müteahhittin değiştiği yoldayız. 20 yıldır -cek, -cak ile geçen süre sonunda Samandağ çevre yolumuzun akıbeti bu. Ricamız 7 ay kalmış iktidar ömürlerinde bu yolun hiç olmazsa bir kısmını bitirip öyle gitsinler. Yoksa 20 yıllık konuşmaları boşa gidecek. Samandağ halkının da beklemesi boşu boşuna olacak, bu sefer bitirilsin"

CHP Samandağ İlçe Başkanı Turgay Abacı da şunları söyledi:

"İnsanlar gerçekten ciddi derecede mağdur. Pencere açamayacak, balkonlarında oturamayacak, bahçelerine çıkamayacak noktadalar. Sayın Yayman en son 1 hafta önce bütün ekip arkadaşlarını alarak buralardan canlı yayın yaptı, 'çevre yoluna başlıyoruz, bu defa bitireceğiz' diye. Ama maalesef aradan 7 gün geçmesine rağmen yolda ciddi bir çalışma yok. Şunu rica ediyorum. Artık Kuşalanı'ndaki devlet hastanesinin oradan haftada 5-6 gün yaptığı şovları bundan sonra burayı bitirmek için bekliyoruz."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Mehmet Güzelmansur ve Lütfü Savaş'tan İktidara Çağrı: 'Artık Lütfen Samandağ'a Gereken Hizmeti Yapın ve En Azından Bu Yolu Bitirmeye Çalışın' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement