Menderes Türel ve Recep Barut Beşkonak'ta - Son Dakika
Yerel

Menderes Türel ve Recep Barut Beşkonak'ta

Menderes Türel ve Recep Barut Beşkonak\'ta

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel ve Manavgat Belediye Başkan Adayı Recep Barut Beşkonak ve Karabük köylerinde vatandaşlarla bir araya geldiAK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel ve Manavgat Belediye Başkan Adayı Recep Barut Manavgat’ın Beşkonak ve Karabük köylerinde seçim çalışmalarına devam etti.

20.03.2014 18:14

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel ve Manavgat Belediye Başkan Adayı Recep Barut Beşkonak ve Karabük köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi

AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel ve Manavgat Belediye Başkan Adayı Recep Barut Manavgat'ın Beşkonak ve Karabük köylerinde seçim çalışmalarına devam etti. AK Parti Manavgat Belediye Başkan Adayı Recep Barut, Beşkonak bölgesinde en önemli sorunun rafting, milli parklar ve içme suyu olduğunu söyledi. Köylerin MATAB'a alınmasıyla birlikte rafting konusunda da kendisine istek geldiğini kaydeden Barut, "Biz bölgede suyun sadece yüzeyini aldık. Biz bunu almasaydık, İsrailli bir firma rafting işletme hakkının kendilerine verilmesi için çaba gösteriyordu" dedi.

MATAB olarak aldıkları bu hakkı bir protokolle rafting işletmecilerine devretmeye hazır olduğunu ve protokolün de yanında bulunduğunu belirten Barut, "Biz bunu hakkı aldığımız zaman burada bulunan 4-5 belgeli firmanın temsilcileri bana geldi ve belgesiz iş yapan şirketlerin men edilmesi durumunda kendisini destekleyeceklerini söyledi. Ben bu teklifi kabul etmedim. Burada 44-45 firma rafting yaptırıyor, onların ekmeğiyle nasıl oynarım." Barut, KANRAF kapanmadan önce hesabında bulunan maddi kaynağı özel idareye devredilmemesi için köy muhtarlıklarına aktarım yaptırdıklarını da hatırlattı.

Bölgede yaşanan içme suyu konusunun da seçimlerden sonra kendileri tarafından Mayıs ayı sonuna kadar çözümleneceğini vurgulayan Barut, "İçme suyu konusu en hassas olduğum konudur. Bunun herhangi bir şekilde tolere edilmesi mümkün değil. Beşkonak'ın içme suyu konusunda bir çok defa girişimde bulunduk. Eğer bize görev verilirse içme suyu konusunu Mayıs ayı sonunda sona erdireceğiz" diye konuştu.

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MENDERES TÜREL

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel'de büyükşehir belediyesi yasasıyla ilgili bugüne kadar bir çok iftiralar atıldığını savunarak, "Bu kanunun çıkmasını engellemek için ellerinden geleni yapanlar, bugün bu yasayla en iyi hizmeti biz yaparız diyor. Bunların mumu yatsıya kadar bile sürmüyor, öğleyin sönüveriyor" dedi.

Beşkonak bölgesinde yaşanılan milli parklar sorununu bildiğini kaydeden Türel, "Sorun sadece burada değil, Antalya'nın birçok bölgesinde var. Geçtiğimiz günlerde Çevre Koruma Genel Müdürüyle bu konuyu görüştük. Kağıt üzerinde milli park olmasına rağmen, fiilen milli park kapsamından çıkan yerleri yeniden belirlemek için bir çalışma yapacaklar. Ayrıca 30 Mart'tan sona Milli parkların bağlı bulunduğu Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu'yla buraya geleceğiz. Yaşadığınız sorunu yerinde görmesini sağlayacağız. İnanıyorumki, milli park meselesi de en kısa sürede sona erecektir."

Türel, Beşkonak bölgesinin yıllardır hayali olan karayolunun inşaasının başladığını ve bu yolun Beyşehir ve Isparta'ya kadar uzanacağı müjdesini verdi.

Ziyaretlerde Menderes Türel ve Recep Barut'a köylüler tarafından büyük ilgi gösterildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Menderes Türel ve Recep Barut Beşkonak'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement