Meram Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Meram Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

Meram Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Meclisi, 30 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri sonrası ilk toplantısını gerçekleştirdi.

10.04.2014 12:11

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Meclisi, 30 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri sonrası ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantının açılışında kısa bir konuşma yapan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "Öncelikli olarak 30 Mart seçim sonuçlarının ülkemiz, şehrimiz ve ilçemiz adına hayırlar getirmesini diliyorum. Yeni meclis üyelerimize de başarılar diliyorum. Birlik, beraberlik ve huzur içerisinde bir çalışma dönemi geçirmeyi temenni ediyorum" dedi. Daha sonra yapılan gizli oylama ile meclis başkan vekilleri, katip üyeler ve encümen üyelerinin seçimi yapıldı. Buna göre Meram Belediyesi Meclis 1. Başkanvekilliğine Ali Selvi, 2. Başkanvekilliğine Halit Bulut seçildi. Divan Katipliği asil üyeliğine Seyhan Taşbaşı ve Kadriye Çimen; yedek üyeliğe ise Yusuf Yöreli ve Abdullah Çiftçi seçildi. Belediye encümen üyeliklerine ise Mustafa Asım Güney, Mehmet Çalık ve Hasan Küçükerkan seçildi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meram Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement