MHP Amasya Milletvekili Adayı Mehmet Sarı: Geleceği aydınlık bir Amasya hazırlıyoruz - Son Dakika
Yerel

MHP Amasya Milletvekili Adayı Mehmet Sarı: Geleceği aydınlık bir Amasya hazırlıyoruz

MHP Amasya milletvekili adayı Mehmet Sarı, Amasya'nın müreffeh bir geleceği için çalıştıklarını ve gençlerin ve yaşlıların huzur bulacağı mekanlar ve imkanlar hazırladıklarını söyledi. Sarı, Ankaranın imkanlarını Amasyaya transfer etmek için musluğu açmak gerektiğini belirtti. Ayrıca, Amasya Belediyesinin hidroelektrik santraliyle şehrin 3'te 1'inin enerji ihtiyacını karşıladığını ve aylık 7 milyon liranın üzerinde gelir elde ettiğini açıkladı.

12.05.2023 09:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Amasya Milletvekili Adayı Mehmet Sarı: "Geleceği aydınlık bir Amasya hazırlıyoruz"

AMASYA - MHP Amasya milletvekili adayı Mehmet Sarı, "Biz müreffeh, geleceği aydınlık bir Amasya, gençlerimizin, yaşlılarımızın huzur bulacağı bir Amasya'da mekanlar ve imkanlar hazırlamak için gayret ediyoruz" dedi.

"Musluğu açıp Ankara'nın imkanlarını Amasya'ya transfer edebilmek lazım"

Amasya belediye başkanlığı görevinden istifa ederek milletvekili adayı olmasının ardından şehrin her yanında vatandaşlardan destek gördüğünü belirten Mehmet Sarı, "Herkese karnesini sormanız lazım. Amasya belediye başkanlığı yaptığım dönemde devletin ana kurumlarında bir lira delikli para yardım almadım. Vermediler çünkü. Oradan yardım alabilmek için musluğun başında olmak lazım. Musluğu açıp Ankara'nın imkanlarını Amasya'ya transfer edebilmek lazım" diye konuştu.

"Şimdi 14 Mayıs teşekkür zamanıdır"

70 gün ücretsiz, diğer günler de tonu 1 liradan yaptığı içme suyundan elektrik üretiminin de yapılmasını sağlayan MHP adayı Sarı, "Ramazan ayında 40 gün, Kurban bayramının olduğu ay 30 gün olmak üzere senede 70 gün içme suyu ücreti almadık. Diğer günlerde de Amasyalı tonu 1 liradan su içiyor. Türkiye'nin hiçbir yerinde böyle bir şey yok. Şimdi 14 Mayıs teşekkür zamanıdır" şeklinde konuştu.

Sarı, Akdağ'dan gelen içme suyu hattı üzerine kurdukları hidroelektrik santraliyle de şehrin 3'te 1'inin enerji ihtiyacını karşılayabilecek elektrik üreten Amasya Belediyesi'nin aylık 7 milyon liranın üstünde gelir elde ettiğini söyledi.

MHP Amasya Milletvekili Adayı Mehmet Sarı: Geleceği aydınlık bir Amasya hazırlıyoruz
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Amasya Milletvekili Adayı Mehmet Sarı: Geleceği aydınlık bir Amasya hazırlıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement