MHP Ferizli İlçe Başkanı Apti Açıklaması - Son Dakika
Yerel

MHP Ferizli İlçe Başkanı Apti Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ferizli İlçe Başkanı İsmail Apti, Türkiye'nin ve Sakarya'nın her karış toprağına yapılan yatırımın kendilerini mutlu edeceğini bildirdi.

27.02.2012 10:20

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ferizli İlçe Başkanı İsmail Apti, Türkiye'nin ve Sakarya'nın her karış toprağına yapılan yatırımın kendilerini mutlu edeceğini bildirdi.

Apti yaptığı yazılı açıklamada, Sakarya İl Özel İdaresinin koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Kuzey Sakarya Planlama çalışmasıyla 4 ilçe ve 8 beldeye önemli yatırımlar yapılacağını vurguladı.

Plan içinde Ferizli ve Söğütlü'nün yer almadığını belirten Apti,

"Karasu- Yuvalıdere, Kurudere, Darıçayırı, Limandere, Hendek- Çamlıca, Kocaali- Ortaköy, beldelerinde depolama sahası, bölge parkı, üniversite alanı, günübirlik turizm alanları, konut alanları, OSB ve ihtisas OSB alanları, tarım Teknopark alanı ve huzurevi gibi bir çok önemli yatırımın adresleri belirlendi" ifadelerine yer verdi.

Söğütlü ve Ferizli'nin tarım arazileri, sanayi alanları ve bölgesel gelişimleri doğrultusunda gelişmeye müsait bir ilçeler olduğunu bildiren Apti, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Maalesef anlam veremediğimiz bir şekilde halkımıza sırt çevrilmiş, ilçenin gelişime neşter vuracak projeler hayata geçirilmemiştir. İlçemize yapılacak olan yatırımlarla ilgili bizim de desteklediğimiz TÜVASAŞ ve 5 bin kişilik cezaevi kampüsü yatırımları gazete manşetlerinden öteye gidemezken, planın açıklanmasının ardından ilçemiz yok sayılması bizi şaşırtmıştır. Ülkemizin ve şehrimizin her karış toprağına yapılan yatırım bizleri mutlu eder. Ferizli'nin ve Söğütlü'nün gelişimden pay almamasına da kabul edilemez."

- SAKARYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Ferizli İlçe Başkanı Apti Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement