MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman Açıklaması - Son Dakika
Yerel

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman Açıklaması

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili Adayı İsmet Büyükataman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun konvoylarına bozkurt işareti yapanların göz altına alınmasına sert tepki gösterdi.

29.05.2015 13:34

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili Adayı İsmet Büyükataman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konvoylarına bozkurt işareti yapanların göz altına alınmasına sert tepki gösterdi. Milletin MHP ile buluşmasına kimsenin engel olamayacağını vurgulayan Büyükataman, "Yolsuzlukların hesabı sorulana kadar bilsinler ki bozkurtun nefesi enselerinde olacak" dedi.

Bursa'nın Keles ilçesine giden MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili Adayı İsmet Büyükataman, önce Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Keles Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Uçar'ın mezarını ziyaret etti. Daha sonra vatandaşlarla bir araya gelen Büyükataman, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ankara'daki konvoyuna bozkurt işareti yapan Fatih Rüştü Şen ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyuna aynı el işaretini yapan MHP Uşak İlçe Başkan Yardımcısı Seher Kayıhan'ın, 'devlet büyüklerine hakaret suçlamasıyla' gözaltına alınmalarına sert tepki gösterdi. Büyükataman, "Bozkurt işaretine bile tahammül gösteremeyenler bilsinler ki yolsuzlukların hesabını sorana kadar bozkurtun nefesini enselerinde hissedecekler. Korku bacayı sardı. Bilsinler ki milletimizin MHP'ye yönelişini, MHP ile buluşmasını ne yaparlarsa yapsınlar engelleyemeyecekler" diye konuştu.

"BELLİ Kİ BİZİ TANIMIYORLAR"

Büyükataman sözlerini şöyle sürdürdü:

"7 Haziran seçimlerinde korktukları akıbet kaçınılmaz olacaktır. Tehditle, şantajla devlet gücü kullanılarak uyguladıkları hukuksuzlukla, milliyetçileri, ülkücüleri sindireceklerini zannedenler belli ki bizi tanımıyorlar. Her türlü hukuksuzluğa ve baskıya karşı her dönem dik duran haysiyet mücadelesi veren bu hareketin mensupları 7 Haziran'da milletimizle buluşarak bu yalan, talan ve ihanet düzenine son verecek. Milletin üzerine kabus gibi çöken bu dönemden yargı huzurunda mutlaka hesap sorulacaktır."

KILIÇDAROĞLU İLE FOTOĞRAF

Büyükataman ve vatandaşlar daha sonra bozkurt işareti yaparak gözaltıları protesto etti. Keles'te bir kahvehanede oturan ve 'yerli Kılıçdaroğlu' olarak tanınan vatandaş da Büyükataman ile fotoğraf çektirmek istedi. Büyükataman vatandaşın bu isteğini geri çevirmeyerek fotoğraf çektirdi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement