Milas Sp Yeni Binasına Taşındı - Son Dakika
Yerel

Milas Sp Yeni Binasına Taşındı

Milas Sp Yeni Binasına Taşındı

Saadet Partisi (SP) Milas İlçe Teşkilatı, SP Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın tarafından hizmete açıldı.

11.03.2013 20:38

Saadet Partisi (SP) Milas İlçe Teşkilatı, SP Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın tarafından hizmete açıldı.

Milas'ta uzun süredir sessizliğini koruyan Saadet Partisi Milas İlçe Teşkilatı, yeni oluşumunu tamamlamasının ardından yeni hizmet binasını önceki gün dualarla açtı. Açılışa Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın ve İl Başkanı emekli hakim Hakkı Kavas'ın yanı sıra partililer ve davetliler katıldı.

Açılışta konuşan SP İlçe Başkanı Şükrü Uçan, "Hedeflerine ulaşmak için geçtiğimiz yüzyılda nasıl Abdülhamit Han'ı tahtan indirdilerse, Osmanlı İmparatorluğu'nu nasıl yıktılarsa, nasıl İsrail'i kurdularsa ve 21. yüzyılda asıl amaçları olan Büyük İsrail'e ulaşmak için adımlarını son derece gizli atıyorlar. 22 Müslüman devletin sınırları ve rejimleri bu hedef için değiştirilmektedir. İşin en vahim tarafı ise bu projenin nihai hedefinde Suriye'den sonra İran ve Türkiye'nin bulunuşudur. Asıl hedefleri Türkiye'yi ateş çemberinin içine çekmek, Güneydoğu ve Doğu Anadolu topraklarını Türkiye'den koparmaktır. Milli Görüş teşkilatını kurup bugünlere gelmesine vesile olan, siyaset yaptığı dönemlerde önüne çıkarılan tüm engellere rağmen bıkmadan-usanmadan memleketimize hizmet etmiş olan usta siyasetçi ve devlet adamı, cennet mekan merhum mücahit liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızı da rahmetle anıyoruz. Açtığı bu onurlu yolda, güzel davada hep izinde olacağımıza söz veriyoruz. Milli Görüş, milletin ta kendisidir. Hiç kimseyle çatışmadan, kavga etmeden, hoşgörülü-kucaklayıcı bir siyaset anlayışıyla ve farklı muhalefet örneği sergileyerek Milas'ımıza demokrasinin zenginliğini yansıtarak örnek bir siyaset çizgisiyle yola çıktık. Bu yoldan ve bu anlayıştan vazgeçmeyeceğiz" dedi.

SP İl Başkanı Hakkı Kavas da, "Ortadoğu'da yaşanan vahşet, neden bir Avrupa ülkesinde yaşanmıyor? Neden hep Müslüman ülkelerde kan ve gözyaşı var? Sözde barış, demokrasi, insan hakları, özgürlük gibi söylemlerle ortaya çıkan batılılar, bugüne kadar gittikleri nereye bu özellikleri taşımıştır? Tüm bunlar oyunun bir parçasıdır. Asıl hedef Siyonizm'i dünyaya hakim kılmaktır. Büyük İsrail projesini hayata geçirmektir. Tankla-tüfekle yıkamadıkları bu Müslüman toplulukları bu tür ayak oyunlarıyla dağıtacaklar, sahte sözlerle avutacaklar, kardeşi kardeşe düşürecek ve emellerine kan dökmeden ulaşacaklar. Yıllar önce hatırlayın Merhum liderimiz Erbakan Hoca, bugünlere geleceğimizi söylemiş, hatta 'kanlı mı olacak, kansız mı?' diye sormuştu. Birileri bu sözü tersinden okudu. Hakkımızda dava açıldı. Bugün geldiğimiz nokta kan dökülmeden bizleri bölmek-parçalamak değil midir? Bugünkü iktidar da ne yazık ki bu oyunun uygulayıcısı konumundadır. Unutmasınlar ki, kendilerini iktidara taşıyan eller, yine kendilerini alaşağı edecektir. Başlangıçta ABD'nin en büyük savunucusu Saddam'a ne oldu? Hüsnü Mübarek'e ne oldu? Bugün Suriye Lideri Esad ne durumda? Bunların da akıbeti onlardan farklı olmayacak. Ülkemizin kurtuluşu sadece Milli Görüş'tür. Bu davaya sahip çıkmamız lazım. Bu nedenle Milas teşkilatına sahip çıkın. Önümüzdeki yerel seçimlerde bugüne kadar denenmişlere değil, kendi görüşünüzün temsilcisi olan Saadet Partisi'ne oy verin" diye konuştu.

SP Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın ise, tarihten örnekler vererek geçmişle günümüzü kıyaslayarak, "Hatırlayın Çanakkale Zaferi'ni… Bizden kat be kat üstün olan devletlere karşı verilen mücadele silah gücü ya da insan gücü değildir. Bizdeki güç İman gücüydü. Ecdadımızla yıllarla savaşanlar, bizi savaş meydanlarında yenemeyeceklerini anladılar. Sonunda bizi tarihten silmek için dört unsur belirlediler: Aç bırak, işsiz bırak, böl ve parçala… Soruyorum size bugün Türkiye'deki işsizlik hangi boyutlarda? Devlet tarafından açıklanan resmi verilere göre bu ülkede yaşayan nüfusun yüzde 45'i açlık ve yoksulluk sınırın altındadır.Yani ekonomik olarak bu ülkenin durumu iyi değildir. Çünkü üretmiyoruz. Hatta üretim alanlarını özelleştirme adı altında satıyoruz. Elimizde 'Milli' olan hiçbir üretim sahamız kalmadı. Bu millet fakirleştirildi, bu millet aç bırakıldı. Şimdi sırada bölüp parçalama safhası var.Bu planı da uygulamaya koydu.

Bugün ülkeyi yönetenler geçmişte bizim içimizdeydi. Onlara, 'Eğer iktidar olacaksanız Milli Görüş göleğinizi çıkarmanız gerek' denildi. Onlarla bu şekilde anlaşma yapıldı. Amacımız o arkadaşlarımızı, büyüklerimizi kötülemek-karalamak değildir. Onlar güzel insanlardır, doğru insanlardır ancak gittikleri yol yanlıştır.

Partimizin tarihi yolculuğuna baktığımızda hep karşımıza kapatmalara, yasaklamalar çıkıyor. Bize yönelttikleri suç, 'Siz Müslümansınız. Siz İslamcısınız' oldu. Biz bu suçla övünç duyuyoruz. Merhum liderimizin 45 yıllık siyasi hayatının 23 yılı yasaklarla geçti ancak bu Millet yine de Nilli Görüş'ü yalnız bırakmadı. Bundan sonra da bu sahiplenme artarak devam edecektir" şeklinde konuştu.

Türk milletinin ahlaki değerlerinin zafiyete uğratıldığına öne süren Aydın; sözlerini şöyle tamamladı: "Ecdadımız Sütçü İmam, Türk kadınının peçesini açmaya çalışan Fransızlara ilk kurşunu atmış ve ardından işgalci Fransızlar Maraşlılar tarafından kovulmuştur. Kahraman unvanı almışlardır. Antep 'Gazi', Urfa'da 'Şanlı' unvanını nasıl aldı dersiniz? Bugün namlusu Müslüman ülkelere çevrilmiş füzeler nereye kondu? Maraş'a, Urfa'ya. Füzelerin başında hangi milletin askerleri var; Fransız-İtalyan-Alman ve İtalyanlar… Sizce de bu işte bir gariplik yok mudur? Önce manevi değerlerimizi zayıflattılar, ardından aç ve işsiz bıraktılar, şimdi de bölüp parçalamaya çalışıyor. Bugün kim bankalara borçlu değil? Neredeyse hepimiz faiz batağının içine düşmüş durumdayız. Bugün düştüğümüz bu durum, İslam'ın emirlerinden uzaklaştığımız içindir. Gençlerimiz Milli duygulardan yoksun yetişiyor, ahlaki değerlerden uzaklaşmış bir şekilde yetişiyor. Bu millet Çanakkale Ruhu'nu yeniden yakalamalı"

Yapılan konuşmaların ardından ilçe hizmet binası dualarla açıldı. Davetlilere çeşitli ikramların da sunulduğu açılış töreninde, konuklar ilçe hizmet binasında bir süre sohbet etti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milas Sp Yeni Binasına Taşındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement