Milletvekili Tayyar ve Başkan Fadıloğlu Aile Merkezini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Tayyar ve Başkan Fadıloğlu Aile Merkezini Ziyaret Etti

Milletvekili Tayyar ve Başkan Fadıloğlu Aile Merkezini Ziyaret Etti

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ve AK Parti Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ziyaret ettiği Seyrantepe Sosyal Tesisi Aile Merkezi’nde hanımlarla bir araya gelerek sohbet etti.

11.03.2014 16:15

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ve AK Parti Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ziyaret ettiği Seyrantepe Sosyal Tesisi Aile Merkezi'nde hanımlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ve beraberindeki heyet ile birlikte Seyrantepe Sosyal Tesisi Aile Merkezi'ni ziyaret etti. Milletvekili Tayyar ve Fadıloğlu hanımlar ile bir süre sohbet ederek, sıkıntılarını dinledi. Hanımların yoğun sevgi gösterisi ile karşılaşan Tayyar ve Fadıloğlu, hanımlara tek tek teşekkür etti.

HİZMETİN EN İYİSİNİ YAPABİLMEK İÇİN ÇABALIYORUZ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Bizler göreve geldiğimizde, millete efendi olaya değil, hizmetkar olmaya geldik. Sizlerin hizmetinizdeyiz, sizlerden gelen talepleri yerine getirmek için bizler buradayız. Sizlerden gelen taleplere kulak verme zorunluluğumuz var. Biz Seyrantepe'ye ilk geldiğimizde, hiç bir unsur yok ve herkes şikayet ediyordu. Allah'a şükür buraya yapmış olduğumuz sosyal tesisi, fırını, marketi, taziye evi, çocuklarımıza yönelik eğitim alanları, bayan spor merkeziyle, vatandaşlarımıza hizmet getirdik. Ayrıca burada Uzay çatılı pazar yeri ve 33 derslikli bir Anadolu Lisesi kazandırdık. Yine Seyrantepe bölgemize çok güzel parklar ve çocuk oyun alanları kazandırdık. Şehitkamil Belediyesi olarak, sizlere hizmetin en iyisini getirmeye çaba gösterdik ve göstermeye de devam edeceğiz. Bizim amacımız sizlerin yaşam standartlarını yükseltmek ve yaşanabilir bir ilçe oluşturmak" dedi.

SEYRANTEPE BÖLGESİNE YAPILAN HİZMETLER BENİ ZİYADESİYLE MEMNUN ETTİ

Türkiye genelinde en şanslı illerden birinin Gaziantep olduğunu ifade eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ise şunları söyledi:

"Gaziantep'in bir çok problemi var, kentleşme olsun, trafik olsun bunlar önemli sorunlar. Fatma Hanım ile birlikte kentleşmenin ve şehirciliğinde farklı bir şekilde burada herkese katkı sağlayacağını düşünüyorum. Gördüğünüz üzere Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, 5 yıllık süre zarfı içerisinde birçok önemli projelere imza attı ve bundan sonra da neler yapacaklarını da ifade etti. Özellikle Seyrantepe bölgesine yapılan hizmetler beni ziyadesiyle memnun etti. Ama bunların olabilmesi için Türkiye'nin siyasi istikrara ve ekonomik istikrara ihtiyacı var. Bu sorumluluk ile hareket ettiğimizde, inanıyorum ki Türkiye üzerinde hesap kuranların hepsinin hesabı bozulacaktır."

Daha sonra anasınıfı öğrencilerini ziyaret eden Milletvekili Tayyar ve Başkan Fadıloğlu, öğrenciler tarafından büyük bir sürprizle karşılaştı. Hocalarının eşliğinde şarkılar söyleyen minik öğrencileri Tayyar ve Fadıloğlu, dakikalarca ayakta alkışladı. Çocuklara çeşitli hediyeler sunan Tayyar ve Fadıloğlu, daha sonra Aile Merkezi'nden ayrıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Tayyar ve Başkan Fadıloğlu Aile Merkezini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement