Milletvekillerinin Elektrikte Yaşanan Sorunlara Çözüm Çabaları Sürüyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Milletvekillerinin Elektrikte Yaşanan Sorunlara Çözüm Çabaları Sürüyor

Milletvekillerinin Elektrikte Yaşanan Sorunlara Çözüm Çabaları Sürüyor
08.05.2012 14:43

AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi'nin elektrik hizmetlerinde yaşanan sorunlara çözüm bulma amaçlı çalışmaları sürüyor.

AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi'nin elektrik hizmetlerinde yaşanan sorunlara çözüm bulma amaçlı çalışmaları sürüyor. Daha önce bir dizi toplantı ve temaslarda bulunan milletvekilleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Murat Mercan ile toplantıda bir araya geldiler. Niğdeli vekillerin vatandaşlardan kendilerine gelen elektrikte yaşanan sorunları doğrudan ilgili en üst mercilere aktarıp çözüm istediği toplantıya Konya, Kırşehir, Nevşehir ve Aksaray milletvekilleri de katıldı.

Enerji dağıtım hatlarının bakım onarım çalışmalarından faturaların periyotlarına ve yapılandırmadaki sorunlara ilişkin konuların masaya yatırıldığı toplantıda Kavaklıoğlu ve Selvi'nin köy ve kasaba gezilerinde kendisine iletilen sorunların titizlikle takibini yaptığı gözlemlendi.

08.05.2012 14: 22: 46

TSI

NNNN - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekillerinin Elektrikte Yaşanan Sorunlara Çözüm Çabaları Sürüyor - Son Dakika


Advertisement