Minik öğrencilerden jandarmaya mektup ve ay yıldızlı bayrak - Son Dakika
Yerel

Minik öğrencilerden jandarmaya mektup ve ay yıldızlı bayrak

Minik öğrencilerden jandarmaya mektup ve ay yıldızlı bayrak

Muğla'da Cengiz Topel İlkokulu öğrencileri, duygularını ve sevgilerini mektuplarla Hakkari'de görevli jandarma personeline iletti. Mektupları alan jandarmalar da öğrencilere teşekkür mektupları ve hediyeler gönderdi.

05.04.2024 22:19

Muğla'da ilkokul öğrencilerinden duygularını ve sevgilerini mektuba yazarak ay yıldızla birlikte Hakkari'de görevli jandarma personeline gönderdiler.

Hakkari Valiliği sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Muğla'nın Ortaca Cengiz Topel İlkokulunda eğitim ve öğretim gören kendileri küçük ama yürekleri büyük öğrenciler, şehitlerimizin kanı ile boyanmış ay yıldızlı bayrağımız ile duygularını ve sevgilerini aktardıkları mektupları Hakkari İl Jandarma Komutanlığındaki abilerine gönderdiler. Öğretmenlerinin desteği ile mektuplarını yazan, yüreği vatan sevgisi ile çarpan geleceğimizin teminatı minik kardeşlerinin göndermiş oldukları mektupları sevinçle okuyan jandarmalar da bu güzel desteklerinden dolayı öğrencilere mektup yazıp yanında hediye göndererek minik kalplere teşekkürlerini sundular" ifadelerine yer verildi. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik öğrencilerden jandarmaya mektup ve ay yıldızlı bayrak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement