Mısır'da İdam Edilenler İçin Cenaze Namazı Kılındı - Son Dakika
Yerel

Mısır'da İdam Edilenler İçin Cenaze Namazı Kılındı

Mısır\'da İdam Edilenler İçin Cenaze Namazı Kılındı

Şanlıurfa Sivil Tolum Kuruluşları cuma namazı çıkışı Dergah Camii önünde Bangladeş ve Mısır’daki idamlar için gıyabi cenaze namazı kıldılar.

17.04.2015 15:53

Şanlıurfa Sivil Tolum Kuruluşları cuma namazı çıkışı Dergah Camii önünde Bangladeş ve Mısır'daki idamlar için gıyabi cenaze namazı kıldılar.

Cuma namazı sonrası Cezayir, Mali, Orta Afrika ve Ruanda'da Fransa, Güney Afrika'da İngiliz, Çeçenistan'da Rusya ve birçok Müslüman ülkedeki zulme dur deyip orada idam edilen ve zulme uğrayıp ölenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Basın açıklamasında bulunan Ruha Derneği Başkanı Mehmet Salih Samak, "Başta Firavun düzeni olmak üzere İslam ümmeti ve alimlerine karşı girişilen bu alçakça saldırıları kınıyor ve lanetliyoruz. Bir asırdan bu yana başsız ve sahipsiz bırakılan İslam ümmeti düşmanları tarafından akla ve hayale gelmeyen türlü tuzaklara düşürülmüş, düşürülmektedir"dedi.

'Zalimler için yaşasın cehennem' sloganı atan grubun ellerinde taşıdıkları 'Otoritesi Allah olanlar asla yenilmez, çocuk katili Esad, Allah'ınızdan bulun' yazılı dövizler dikkat çekti. Sivil güvenlik ekiplerinin kontrolü altında gerçekleşen eylem olaysız sona erdi - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mısır'da İdam Edilenler İçin Cenaze Namazı Kılındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement