Muay Thai Ege Şampiyonası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Muay Thai Ege Şampiyonası Sona Erdi

Muay Thai Ege Şampiyonası Sona Erdi

Türkiye Muay Thai Federasyonu tarafından Dalaman'da düzenlenen Muay Thai Ege Şampiyonası seçmeleri sona erdi.

13.02.2012 10:21

Türkiye Muay Thai Federasyonu tarafından Dalaman'da düzenlenen Muay Thai Ege Şampiyonası seçmeleri sona erdi.

Dalaman Kapalı Spor Salonu'nda

düzenlenen "Muay Thai Ege Şampiyonası" turnuvasına

Şampiyonada Muğla, Denizli, Uşak, Afyonkarahisar, Aydın, İzmir, Manisa ve Kütahya'dan yaklaşık kız ve erkek 180 sporcu mücadele etti.. Yapılan seçmelerde 82 Muay Thai sporcusu Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Dalaman Kapalı Shpor Salonu'nda düzenlenen"Muay Thai Ege Şampiyonası" hakkında bilgi veren Muay Thai İl Temsilcisi Yasin Özdemir; " Dalaman Kapalı Spor Salonu'nda ikincisini düzenlediğimiz "Muay Thai Ege Şampiyonası" yapılan karşılaşmalar sonunda 82 Muay Thai Sporcusu 26 Mart 2012 tarihinde Kuşadası'nda yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına Ege Bölgesi takım olarak gitmeye hak kazandılar. Bu turnuva ilk defe 2008 tarihinde düzenlendi. Çok güzel karşılaşmalar oldu. Karşılaşmalar 48 kilodan başlayıp, 86 artı kilolar arasında yapıldı. Muğla, Denizli, Uşak, Afyonkarahisar, Aydın İzmir, Manisa ve Kütahya'dan karma olarak Ege Bölgesine temsil edecek 82 Muay Thai sporcuları seçilmiş oldu. Ayrıca sevindirici tarafı ise, Muğla Bölgesi'nden 25 sporcumuzun katılması bizleri fazlasıyla memnun etti.

Bu organizasyonun gerçekleşmesinde katkılarından dolayı Muay Thai

Bölge Başkanı Şakir Bayramoğlu'na Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu'na, Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz'a Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik'e,. Dalyan Belediye Başkanı Arif Sarı'ya Sponsor olan Özalp Turizm'e Ortaca Emlak Sahibi Kazım Aysel'e ve Dalaman İlçe Genlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erhan Karakuş'a teşekkürlerimi bildiririm. Bundan sonra gençlerimizi Muay Thai sporunu sevdirmek için bu tür turnuvalar düzenleyeceğiz" diye konuştu.

Yapılan Turnuva sonunda katkılarından dolayı Belediye Başkanlarına ve İl temsilcisine birer teşekkür plaketi verildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muay Thai Ege Şampiyonası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement