Muğla Büyükşehir, Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Muğla Büyükşehir, Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Kavaklıdere Turgut Özal Bulvarı'nda birinci kat sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.

26.12.2022 15:19  Güncelleme: 15:23

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Kavaklıdere Turgut Özal Bulvarı'nda birinci kat sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 13 ilçede altyapı ve üstyapı çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda il genelinde aciliyet durumuna göre projelerini hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Kavaklıdere Turgut Özal Bulvarı üzerinde birinci kat sıcak asfalt çalışmasını tamamladı.

Kavaklıdere şehir girişi ve Turgut Özal Bulvarı'nda kaldırım bordürü imalatlarının hemen ardından 1550 metrelik bulvarın son kat sıcak asfalt çalışmasının yapılması planlanıyor.

MESLEK YÜKSEK OKULU YOLU YAPILACAK

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Turgut Özal Bulvarı, Sazak ve Menteşoğlu caddelerindeki çalışmaların ardından Meslek Yüksek Okulu yolunda yağmursuyu ızgara altyapısı imalat çalışması yapacak.

Muğla Büyükşehir, Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Muğla Büyükşehir, Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement