Muş Tso Başkanı Sinecem, Bölgenin Sorunları Erdoğan'a Aktardı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Muş Tso Başkanı Sinecem, Bölgenin Sorunları Erdoğan'a Aktardı

Muş Tso Başkanı Sinecem, Bölgenin Sorunları Erdoğan\'a Aktardı
27.11.2012 14:30

Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) Başkanı Şihmus Sinecem, 45 oda ve borsa başkanını kabul eden Başbakan Erdoğan'a bölgenin sorunlarını aktardıklarını söyledi.

Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) Başkanı Şihmus Sinecem, 45 oda ve borsa başkanını kabul eden Başbakan Erdoğan'a bölgenin sorunlarını aktardıklarını söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, M. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığındaki Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) heyetini kabul etti. MUŞ TSO Başkanı Şihmus Sinecem'in de katıldığı ziyarette oda ve borsa başkanları bölgenin sorunlarını dile getirdi. Başbakanlık Resmi Konutu'nda Başbakan Yardımcıları Beşir Atalay ve Ali Babacan, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in de hazır bulunduğu kabul, yaklaşık 2,5 saat sürdü.

Gerçekleştirilen ziyaretle ilgili MUŞ TSO'dan yapılan yazılı açıklamada "Yönetim Kurulu Başkanımız Şihmus Sinecem'in de aralarında bulunduğu TOBB Heyeti Başbakanlık Resmi Konutu'nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Toplantıda, bölgede yaşanan sorunlar ve gelişmeler Başbakan'a aktarıldı" denildi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muş Tso Başkanı Sinecem, Bölgenin Sorunları Erdoğan'a Aktardı - Son Dakika


Advertisement