Müsiad Konya Piknikte Stres Attı - Son Dakika
Yerel

Müsiad Konya Piknikte Stres Attı

Müsiad Konya Piknikte Stres Attı

MÜSİAD Konya Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen piknik organizasyonu bu yıl Derbent Belediyesi Festival Alanı’nda yapıldı.

26.06.2014 15:50

MÜSİAD Konya Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen piknik organizasyonu bu yıl Derbent Belediyesi Festival Alanı'nda yapıldı.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen, MÜSİAD üyelerine ve ailelerine iş stresinden kurtulma, kaynaşma ve sohbet ortamı sağlayan piknik organizasyonu Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar'ın ev sahipliğinde Derbent Festival Alanı'nda gerçekleştirildi.

Konya Valisi Muammer Erol, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı, Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk ve çok sayıda MÜSİAD üyesinin katıldığı piknikte, katılımcılar ikram edilen cağ kebabının keyfini çıkarırken diğer taraftan da eğlenme fırsatı buldu.

Piknik'te palyaço gösterileri büyük ilgi gördü. Özellikle çocukların büyük eğlencesi olan palyaçolar katılımcıların hoşça vakit geçirmesini sağladı.

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek, "Bu tür organizasyonlarla üyelerinin birlik ve beraberliklerini sağlamayı amaçladıklarını" söyledi. Bundan sonra da üyelerin ve ailelerinin yoğun iş temposundan kurtulmaları için bu tür etkinliklerinin devam edeceğini belirten Şimşek, "Ailelerimiz ve çocuklarımız bizler için önemli, onların kaynaşması adına bir araya geliyoruz" diye konuştu.

Sadece MÜSİAD üyesi iş adamlarının değil eş ve çocuklarının kaynaşmasının kendileri için önemli olduğuna vurgu yapan MÜSİAD Başkanı Şimşek, "Bizler dernek üyelerimiz kadar ailelerinin mutluluğu için de çalışıyoruz. Üyelerimizin iş hayatında yaşadığı sorunların çözümü kadar, aile yaşantısında mutlu olmaları da bizler için önemli. Türk ve İslam kültüründe önemli bir yeri olan aile bağlarının korunması, beraberinde de başarıyı getirecektir. Aile yaşantısında rahat olan iş adamlarımızın, iş hayatında da başarılı olacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müsiad Konya Piknikte Stres Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement