Nazilli Polis Okulunda Çalışmalar Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Nazilli Polis Okulunda Çalışmalar Devam Ediyor

Nazilli Polis Okulunda Çalışmalar Devam Ediyor

Nazilli Polis Meslek Yüksek Okulu sorununu çözmek için yoğun gayretler gösteren AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç’ın çabaları sonuç verdi.

07.06.2014 08:58

Nazilli Polis Meslek Yüksek Okulu sorununu çözmek için yoğun gayretler gösteren AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç'ın çabaları sonuç verdi. Proje ihalesi tamamlanan okulla ilgili çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor.

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılarak yerine yenisinin yapılacağı açıklanan Nazilli Polis Meslek Yüksek Okulu sorunu, AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç'ın uzun uğraşları sonucu mutlu sona doğru gidiyor. Milletvekili seçildiği 2011 yılının Haziran ayında bir anda kucağında bulduğu polis okulu sorununu çözmek için İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü nezdinde sayısız temaslarda bulunan Gültekin Kılınç, "Polis okulu tekrar Nazilli'ye gelecek" sözünün arkasında durarak çok önemli bir kararın çıkmasını sağladı.

Geçtiğimiz Çarşamba günü gerçekleşen Nazilli Polis Meslek Yüksek Okulu proje ihalesinin sonuçlanarak ilgili firma ile Aydın İl Emniyet Müdürlüğü arasında sözleşme imzalandığını kaydeden Kılınç, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün yer teslimi yapmasıyla önemli bir adım atılacağını belirtti. İhaleyi alan firmanın 120 günlük süre içinde projesini çizip teslim edeceğini de ifade eden Kılınç, "Nazilli Polis Meslek Yüksek Okulu benim için bir onur meselesi haline geldi. 2011 yılında milletvekili seçilince karşıma çıkan ilk ve en büyük sorun polis okulu meselesi oldu. Herkesin gözü bir anda polis okuluna çevrildi. Nazilli için adeta bir prestij abidesi gibi duran okulumuzu tekrar kazanabilmek adına gerek İçişleri Bakanlığı ve gerekse Emniyet Genel Müdürlüğü nezdinde sayısız temaslarda bulunduk. Allah'a çok şükür gayretlerimizin karşılığını gördük. Okulumuzun proje ihalesi yapıldı. 120 gün içinde ilgili firma çalışmasını tamamlayarak teslim edecek. Şüphesiz Nazilli herşeyin en iyisini hak ediyor. Nazilli Polis Meslek Yüksek Okulu ilimiz ve ilçemiz için hayati bir öneme sahip. Gerek sosyal ve gerekse ekonomik gelişim açısından Nazilli'ye katkıları yadsınamaz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Polis Okulunda Çalışmalar Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement