"Nitelikli İnsan Kaliteli İlişkiler" İsimli AB Projesi Hayata Geçirildi - Son Dakika
Yerel

"Nitelikli İnsan Kaliteli İlişkiler" İsimli AB Projesi Hayata Geçirildi

"Nitelikli İnsan Kaliteli İlişkiler" İsimli AB Projesi Hayata Geçirildi

Sorgun Şehit Önder Muratoğlu İlkokulu tarafından hazırlanan ve AB ile Türkiye Cumhuriyeti’nin finanse ettiği “Nitelikli İnsan Kaliteli İlişkiler” isimli proje İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen törenle hayata geçirildi.

01.11.2013 17:40

Sorgun Şehit Önder Muratoğlu İlkokulu tarafından hazırlanan ve AB ile Türkiye Cumhuriyeti'nin finanse ettiği "Nitelikli İnsan Kaliteli İlişkiler" isimli proje İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilen törenle hayata geçirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Emniyet Müdürü İbrahim Üney, Müftü Fikret Ekinci ve davetlilerin katıldığı programda konuşan Kaymakam Kılıç, Sorgun'un Avrupa Birliği tarafından desteklenen bir çok projeye imza attığını ve bunların içinde bu projenin sayılı birkaç okuldan biri tarafından yürütüldüğünü söyledi.

Projenin insan ilişkilerinin geliştirilmesi açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Kaymakam Kılıç, "Demokrasi eğitimi okulda başlar. Bu projeyle okulda başlayan bu eğitim tüm ilçeye ve çevreye yayılacaktır. Demokratik ve insan haklarına saygılı bireyler olmadan, demokratik ve insan haklarına saygılı bir toplum olamaz. Bu nedenle de bireylere önce bu bilincin aşılanması gerekmektedir. Projenin hedef kitlesi olan öğrenciler, veliler ve öğretmenlerin demokrasi ve insan hakları konusunda yapılacak olan faaliyetlere etkin katılımının sağlanması gerekmektedir" dedi.

Şehit Önder Muratoğlu İlkokulu Müdürü ve proje sorumlularından Musa Öcal da yaptığı açıklamada, proje kapsamında Anket uygulamaları, veli ziyaretleri, Eğitim seminerleri, konferanslar, tiyatro gösterileri yapılacağını kaydetti.

Öcal, projenin 2014 Ağustos ayına kadar süreceğini de sözlerine ekledi. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Nitelikli İnsan Kaliteli İlişkiler' İsimli AB Projesi Hayata Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement