Ödemiş'te Okullar Arası Voleybol Turnuvasında Kupalar Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Yerel

Ödemiş'te Okullar Arası Voleybol Turnuvasında Kupalar Sahiplerini Buldu

Ödemiş\'te Okullar Arası Voleybol Turnuvasında Kupalar Sahiplerini Buldu

Ödemiş Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı İlçe Okul Sporları Tertip Komitesince hazırlanan ilköğretim ve ortaöğretim kurumları arası voleybol müsabakaları sona erdi.

26.05.2012 10:20

Ödemiş Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı İlçe Okul Sporları Tertip Komitesince hazırlanan ilköğretim ve ortaöğretim kurumları arası voleybol müsabakaları sona erdi. Müsabakalarda dereceye giren okulların kupa töreni dün İlkkurşun Spor Salonunda yapıldı.

İlköğretim kademesindeki turnuvalarda Zeytinlik Sabahattin Şenocak İlköğretim Okulu yıldız kızlar, yıldız erkekler ve küçük kızlar kategorisinde birinciliklerin hepsini aldı.

GENÇ KIZLARDA PROF. DR. MUZAFFER KULA

Genç Kızlar kategorisinde, birinci Prof. Dr. Muzaffer Kula Lisesi, ikinci Hulusi Uçaçelik Anadolu Lisesi, üçüncü Ticaret Meslek Lisesi ve dördüncü de Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi oldu.

Genç erkekler kategorisinde de birinci Ödemiş Ticaret Odası Anadolu Öğretmen Lisesi, ikinci Ödemiş Anadolu Lisesi, üçüncü Ovakent Lisesi, dördüncü Ticaret Meslek Lisesi oldu. Yıldız Kızlar kategorisinde birinci Zeytinlik Sabahattin Şenocak İlköğretim Okulu, ikinci 50.yıl İlköğretim okulu, üçüncü Yahya kemal Beyatlı İlköğretim Okulu oldu.

ZEYTİNLİK BİRİNCİLİĞE ABONE

Yıldız Erkekler kategorisinde, birinci Zeytinlik Sabahattin Şenocak İlköğretim Okulu, ikinci Şehit Er Kamil Alkan İlköğretim okulu, üçüncü de Ovakent Merkez İlköğretim Okulu oldu.

Küçük kızlar kategorisinde, birinci Zeytinlik Sabahattin Şenocak İlköğretim Okulu, ikinci 50. Yıl İlköğretim okulu, üçüncü de Özel Birgivi İlköğretim okulu oldu.

Ödülleri de Ödemiş İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri A. Turan Yüzük ve Mehmet Sakal ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Doğan Turhan, Ödemiş Ticaret Odası Anadolu Öğretmen Lisesi Başmüdür yardımcısı Hasan Gümüş ve 50. Yıl İlköğretim Müdürü Hasan Poyraz takdim etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş'te Okullar Arası Voleybol Turnuvasında Kupalar Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement