Öğrenciler Badmintonda Başarı İçin Yola Çıktılar - Son Dakika
Yerel

Öğrenciler Badmintonda Başarı İçin Yola Çıktılar

Öğrenciler Badmintonda Başarı İçin Yola Çıktılar

Türkiye Okul Sporları Federasyonu'nun (TOSF) faaliyet programı gereğince Bilecik'te yapılan Badminton Bölge Elemelerinde ilk 4'e giren Pazarlar ve Hisarcık ilçelerinden öğrenciler, iki takım halinde Mersin'de yapılacak Badminton Türkiye...

05.05.2012 19:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Okul Sporları Federasyonu'nun (TOSF) faaliyet programı gereğince Bilecik'te yapılan Badminton Bölge Elemelerinde ilk 4'e giren Pazarlar ve Hisarcık ilçelerinden öğrenciler, iki takım halinde Mersin'de yapılacak Badminton Türkiye Finalleri'ne katılmak üzere yola çıktılar.

Yıldız erkeklerde Hisarcık Atatürk İlköğretim Okulu, Yıldız kızlarda ise Pazarlar İlköğretim Okulu öğrencileri 6-10 Mayıs tarihleri arasında Mersin'de yapılacak Badminton Türkiye Finalleri'ne katılmak üzere Hisarcık ilçesinden birlikte yola çıktılar.

Hisarcık Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Cemil Işık hareketten önce yaptığı açıklamada, " Hisarcık Atatürk ve Pazarlar ilköğretim okulu öğrencileri Mersin'de yapılacak Badminton Türkiye Finalleri'nde Kütahya'yı en iyi şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyorum. İki ilçe takımı sporcularının şampiyonada başarılı olmamaları için hiçbir sebep yok, yeter ki inansınlar ve birbirlerine her zaman destek versinler. Önemli olan bu tür sportif faaliyetlere katılarak tecrübe kazanıp, ileriki yıllarda daha büyük başarılara imza atmaktır" dedi.

(MU-EFE-

05.05.2012 18: 49: 13

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrenciler Badmintonda Başarı İçin Yola Çıktılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement