Okçular Şampiyonaya Hazır - Son Dakika
Yerel

Okçular Şampiyonaya Hazır

Okçular Şampiyonaya Hazır

Bolu Karaçayır Spor Kompleksi’nde yapılacak şampiyonaya Türkiye’den yaklaşık 500 sporcu Antalya’dan ise 13 sporcu katılacak.

12.08.2014 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu Karaçayır Spor Kompleksi'nde yapılacak şampiyonaya Türkiye'den yaklaşık 500 sporcu Antalya'dan ise 13 sporcu katılacak.

Antalya ve Ankara başta olmak üzere Türkiye'nin bir çok bölgesinden şampiyonaya katılacak sporcular klasik ve makaralı yay kategorilerinde yarışacak. Şampiyonada dereceye giren sporculara düzenlenecek ödül töreniyle sona erecek.

Okçuluk Federasyonu İl Temsilcisi Behiç Löküoğlu, sporcularla bir aydır 100.Yıl Okçuluk Spor Kompleksi'nde şampiyona hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, "Bolu'da sporcularımız Antalya'yı en iyi şekilde temsil edecek, başarılarını madalya ve kupa ile taçlandıracak" dedi.

Hazırlıklarını 100.Yıl Okçuluk Spor Kompleksi'nde sürdüren sporcular, Antrenör Oğuz Atıcı ve Cihan Öztemel ile birlikte Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Tarkan Tüzken ziyaret etti. Tüzken, şampiyonaya katılacak sporculara başarılar diledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okçular Şampiyonaya Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement