Okumanın Yaşı Olmadığını Gösterdiler - Son Dakika
Yerel

Okumanın Yaşı Olmadığını Gösterdiler

Okumanın Yaşı Olmadığını Gösterdiler

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde kursa giderek okuma yazma öğrenen kadınlar, öğrenmenin yaşının olmadığını bir kez daha gösterdi.

03.05.2014 11:03

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde kursa giderek okuma yazma öğrenen kadınlar, öğrenmenin yaşının olmadığını bir kez daha gösterdi.

Adilcevaz ilçe Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından Akyazı köyünde açılan birinci kademe okuma yazma kursunu başarıyla tamamlayan 5 kadına, düzenlenen törenle sertifikaları verildi. Yaşları 45-60 arasında değişen kursiyerlerden Asya Gözel, Günel Oral, Aklime Güler, Sultan Vural ve Süreyya Gider, Akyazı köyü ilköğretim okulu öğretmenlerinden Zeynep Şentürk tarafından verilen okuma yazma kursunu başarı ile bitirerek sertifikalarını almanın mutluluğunu yaşadılar. Düzenlenen törende konuşan Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, eğitim ve öğretimin yaşı olmadığını ve azimle her yolun aşıldığını bir kez daha gördüklerini ifade ederek, Akyazı İlköğretim Okulunun ihtiyaçlarını da imkanlar ölçüsünde karşılayacaklarını söyledi.

Kadınlara sertifikalarını Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, İlçe Jandarma Komutanı Mesut Başkurt, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kurbani Özdaş, İlçe Halk Eğitim Müdürü Murat Çiftçi ve Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Yavuz Beşkardeş verdi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okumanın Yaşı Olmadığını Gösterdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement