Osman Çaneri İlköğretim Okulu Kız Futbol Takımı, Maç Yapacak Takım Bulamıyor - Son Dakika
Yerel

Osman Çaneri İlköğretim Okulu Kız Futbol Takımı, Maç Yapacak Takım Bulamıyor

Çan Osman Çaneri İlköğretim Okulu Kız Futbol Takımı, Maç Yapacak Takım Bulamıyor

25.12.2010 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çan Osman Çaneri İlköğretim Okulu kız futbol takımı, maç yapacak takım bulamıyor.

Futbola kabiliyeti olan 9-12 yaş grubundaki 12 kız öğrenciden oluşan okulun futbol takımı, Çanakkale il genelinde kendi yaş gurubunda karşılaşabileceği başka bir takım olmadığı için maç yapamıyor.

Beden Eğitimi Öğretmeni ve Kız Futbol Takımı çalıştırıcısı Deniz Ayhan, yaptığı açıklamada, Ümmühan Gök, İrem Engin, Nurcan Çan, Esra Yılmaz, Öznur Canavar, Melike Geçgin, Ege Kaçar, Necibe Nur Ateş, Nurcan Avcı, Neslihan Direk, Ebru Yılmaz, Emine Nur Sertçe'den oluşan kız futbol takımını, okul müdürü Ferhan Güler'in desteğiyle kurduklarını söyledi.

Ayhan, 'İçlerinde futbol oynamaya karşı süper yeteneği olan 9-12 yaş arasındaki bu kız öğrenciler, büyük bir azim ve sevinçle takım olmanın verdiği gururla antrenmanlara başladılar' dedi.

Hedeflerinin gelecek yıl Türkiye okullar arası Yıldız Kızlar Futbol Şampiyonası'na katılmak olduğunu ifade eden Ayhan, kendilerine destek olacak bir kulüp adı altında Türkiye finallerine katılmayı istediklerini kaydetti.

Kızlarda Türkiye finallerine grup maçları yapılmadan direkt katılımım olmadığını belirten Ayhan, şöyle konuştu:

'Bu çocuklarımıza gerekli ilgi ve alaka gösterildiği takdirde içlerinde Milli Takım seviyesine çıkabilecek kabiliyette oyuncularımızın olduğunu belirtmek istiyorum. Ocak ayı içinde Çanakkale'de düzenlenecek olan Yıldız Kızlar Futbol Turnuvası'na, yaşları tutmadığı halde okul kız futbol takımımızın davet edilmesi bizleri gururlandırdı, oldukça mutlu etti. Orada yapılacak turnuvada da öncelikle tecrübe kazanıp, başarılı bir şekilde okulumuzu ve ilçemizi temsil etmek istiyoruz. Bu hususta tüm ilçe halkının ve kuruluşlarımızın bizlere yardımcı olmasını diliyoruz.' (SK-SAM-NÖZ) - ÇANAKKALE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Osman Çaneri İlköğretim Okulu Kız Futbol Takımı, Maç Yapacak Takım Bulamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement