Otizme, Klasik Vosvos'a El Boyaması ile Dikkat Çekildi - Son Dakika
Yerel

Otizme, Klasik Vosvos'a El Boyaması ile Dikkat Çekildi

Otizme, klasik vosvos'a el boyaması ile dikkat çekildi -Antalya'da otizme dikkat çekmek amacıyla, klasik vosvos otomobile çeşitli renklerle el boyaması yapıldı.

14.04.2019 15:15

Otizme, klasik vosvos'a el boyaması ile dikkat çekildi

- Antalya'da otizme dikkat çekmek amacıyla, klasik vosvos otomobile çeşitli renklerle el boyaması yapıldı.

ANTALYA - Antalya'da otizme dikkat çekmek amacıyla, klasik vosvos otomobile çeşitli renklerle el boyaması yapıldı.

Akdeniz Otizm Spor Kulübü Derneği ve Antalya Vosvos Derneği işbirliğince, Konyaaltı'nda otizme farkındalık etkinliği düzenlendi. Otizmli çocukların ve ailelerin katıldığı etkinlikte, klasik vosvos'larda yer aldı.

Etkinlikte, ilk olarak çuval yarışı yapıldı, müziklerle dans edildi. Ardından eski bir vosvos otomobilde, el boyaması yapmak için, kırmızı, sarı, yeşil, pembe, turuncu renkli boyalar hazırlandı ve eldivenler giyildi.

Aracın önünde grup halinde durularak, geri sayımın ardından el boyama etkinliği yapıldı. Çocuklar, klasik vosvos otomobilin her alanını boyadı.

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü'nü hatırlatan Akdeniz Otizm Spor Kulübü Derneği Başkanı Demet Çileli Baz, Birleşmiş Milletler tarafından nisan ayının 'otizm farkındalık' için ilan edildiğini kaydetti.

Baz, "Biz de 2 Nisan'ın yanı sıra nisan ayının boyunca etkinliklerimize arttırarak devam ediyoruz. Bugün de Vosvoslar Derneği ile bir etkinlik gerçekleştirdik. Öncelikle klasik vosvos araçlarımız geldi. Onlarla çok güzel fotoğraflar çektirdik. Çuval oyunu oynadık. Güzel vosvos aracımıza el boyaması yaptık" dedi.

Otizme, Klasik Vosvos\'a El Boyaması ile Dikkat Çekildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Otizme, Klasik Vosvos'a El Boyaması ile Dikkat Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement