Padişah Kıyafetleriyle Bolu'ya Geldiler - Son Dakika
Yerel

Padişah Kıyafetleriyle Bolu'ya Geldiler

Padişah Kıyafetleriyle Bolu\'ya Geldiler

Posta Hizmetleri Kanun Tasarısı'nı protesto etmek için İstanbul'dan yürüyüşe başlayan Türk Haber-Sen heyeti, Bolu'ya ulaştı.

19.03.2013 16:16  Güncelleme: 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT'nin özelleştirilmesine yönelik Posta Hizmetleri Kanun Tasarısı'nı protesto etmek için İstanbul'dan yürüyüşe başlayan Türk Haber-Sen heyeti, Bolu'ya ulaştı.

Türk Haber-Sen üyeleri, meclise sevk edilen Posta Hizmetleri Kanun Tasarısı'nı protesto etmek amacıyla 1840 yılında kullanılan ilk posta arabası ve o günkü postacı peykleriyle Sirkeci'den Ankara'ya yürüyüş başlattı. İstanbul'dan başlayan yürüyüş sonrası Türk Haber-Sen Genel Başkan Yardımcıları Sedat Yılmaz, Ahmet Kurt ve Kemal Öztoprak'ın da aralarında bulunduğu heyet Bolu'ya ulaştı. İlk olarak Bolu'daki PTT Müdürlüğü'ne gelen Türk Haber-Sen, vatandaşlar tarafından alkışlarla karşılandı. PTT'nin halkın olduğunu ve satılamayacağını söyleyen Türk Haber-Sen Genel Başkan Yardımcısı Sedat Yılmaz, "Bu tasarı ile iş güvencesi olmayan sözleşmeli kölelerin çalıştırılmasının yolu açılmaktadır. 173 yıldan bu yana milletimize haberleşme gibi kutsal bir görevi yerine getiren PTT'nin yok edilmesine karşıyız. Bu tasarı geri çekilene kadar mücadelemiz sürecek. İstanbul'dan başlayan yürüyüşümüz Ankara'da son bulacak" diye konuştu.

Yürüyüşün 20 Mart'ta tamamlanacağını ve yarın saat 12.30'da TBMM Dikmen kapısı önünde basın açıklaması yapacaklarını söyleyen Yılmaz, vatandaşlardan destek istedi.

19.03.2013 15: 55: 33

TSI

NNNN - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Padişah Kıyafetleriyle Bolu'ya Geldiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement