Polis, Kastamonu'da Dolandırıcılara Göz Açtırmıyor - Son Dakika
Yerel

Polis, Kastamonu'da Dolandırıcılara Göz Açtırmıyor

Polis, Kastamonu\'da Dolandırıcılara Göz Açtırmıyor

Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde otobüs şoförlüğü yapan bir kişi, polisin dikkati üzerine son anda dolandırılmaktan kurtarıldı.

23.09.2012 18:42

Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde otobüs şoförlüğü yapan bir kişi, polisin dikkati üzerine son anda dolandırılmaktan kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde ikamet eden Mustafa Sarıkaya'yı arayan telefon dolandırıcıları, 'TC Kimlik Numaran teröristlerin eline geçti, bize hemen para gönder seni kurtaralım' diyerek bir miktar para istedi. Azdavay'da otobüs şoförlüğü yapan Mustafa Sarıkaya, hemen yola çıkarak il merkezine geldi. Bu sırada yolda telefon dolandırıcılarına 950 TL olan kredi kartı limitinin bilgilerini de veren Sarıkaya'yı durumu fark eden oğlu ihbar etti. Sarıkaya'nın oğlu, 155 Polis İhbar Hattını arayan babasının eşkalini ve bulunduğu aracın plakasını verdi. Bunun üzerine Trafik Şube ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışmalarında kısa sürede Ramazan Sarıkaya'yı 37 RA 835 plakalı araçla birlikte bankaya giderken Eski Sanayi Kavşağında yakaladı. Biranda polisleri karşısında gören Mustafa Sarıkaya, büyük şaşkınlık yaşarken daha sonra dolandırıldığının farkına vardı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polis, Kastamonu'da Dolandırıcılara Göz Açtırmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement