Saadet Partisi'nin Milletvekili Adayları Aliağa'da Partililerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisi'nin Milletvekili Adayları Aliağa'da Partililerle Buluştu

Saadet Partisi\'nin Milletvekili Adayları Aliağa\'da Partililerle Buluştu

Saadet Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili adayları, İzmir’in Aliağa ilçesinde düzenlenen kahvaltılı toplantıda partilerle buluştu.

24.10.2015 15:41

Saadet Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili adayları, İzmir'in Aliağa ilçesinde düzenlenen kahvaltılı toplantıda partilerle buluştu.

Saadet Partisi Aliağa İlçe Teşkilatı, ilçede düzenlediği kahvaltılı toplantıyla partisinin İzmir 2. Bölge Milletvekili adaylarını tanıttı. Çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleştirilen tanıtım toplantısında bazı adaylarda, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Programda konuşan Saadet Partisi Milletvekili Adayı Bayram Sakartepe, milli görüşün Türkiye'nin çimentosu olduğunu belirtti. Sakartepe, "Milli görüş bu ülkenin çimentosudur. Bizler, geçmişte de günümüzde de ayrıştırmadık, ayrıştırmıyoruz. Sayın rahmeti Erbakan hocamız şunu söylüyordu; 'Türk'le ve Kürt'dü birbirinden ayrıştırırsanız ortada ne Kürt kalır, nede Türk kalır. Ama Türk ile Kürt kol kola girerse ortada ne İngiliz, ne Amerikalı, nede Fransız kalır.' Biz bu vatanı hep beraber omuz omuza kurtardık. Şimdi ayrışma zamanı değil, kucaklaşma zamanıdır. Irak'ın, Suriye'nin halini görüyorsunuz. Yapılan planlarda Kürt devleti kurdurtmayacaklar; gayeleri Anadolu'yu birer birer parçalamak işgal ederek Ermenistan ve İsrail'le Türkiye'yi yumuşak lokma haline getirmektir. Hepimiz bu oyunu göreceğiz. Vatanımıza, milletimize, insanımıza sahip çıkacağız. Bunun öncülüğünü milli görüş Saadet Partililer yapacaktır" dedi.

Kahvaltılı toplantıya, Bayram Sakartepe'nin yanı sıra diğer milletvekili adayları İbrahim Orakcı, Muhsin Gürcide, Adnan Menderes Bozkurt, Zeki Kaya, İmdat Sedat Fidan, Orhan Yıldırım ve Saadet Partisi Aliağa İlçe Başkanı Halil Fevzi Özkaptan, ilçe yönetim kurulu üyeleri, partiler ve basın mensupları katıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saadet Partisi'nin Milletvekili Adayları Aliağa'da Partililerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement