Safranbolu Belediye Başkanı Koltuğunu Öğrenciye Devretti - Son Dakika
Yerel

Safranbolu Belediye Başkanı Koltuğunu Öğrenciye Devretti

Safranbolu Belediye Başkanı Koltuğunu Öğrenciye Devretti

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu Emek Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Şevval Karataş'a devretti. Köse, gelecek çocukların elinde daha yaşanılır bir dünya bırakmak için çalıştıklarını belirtti.

23.04.2023 17:18  Güncelleme: 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu Emek Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Şevval Karataş'a devretti. Köse, "Gelecek çocuklarımızın elinde. Bizlere düşen görev onlara çok daha yaşanılır, güvence altında olacakları, eşit şartlarda eğitim görecekleri bir dünya bırakmak" dedi.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle konukları Emek Ortaokulu 8 sınıf öğrencileri oldu. Köse'nin makam koltuğuna oturan Şevval Karataş, Safranbolu'nun bir miras şehir olduğunu, koruma bilincinin daha üst seviyelere çıkması ve bunu da tüm Safranbolu halkının yapması gerektiğini, Safranbolu'yu çok sevdiğini söyledi.

Başkan Elif Köse ise, " Öncelikle güzel düşüncelerinden dolayı kızımıza teşekkür ediyorum. Gelecek çocuklarımızın elinde. Bizlere düşen görev onlara çok daha yaşanılır, güvence altında olacakları, eşit şartlarda eğitim görecekleri bir dünya bırakmak. Biz bunun için çalışıyoruz. Çocuklarımız çok seviyoruz" dedi.

Ziyaret sonunda Başkan Köse öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Safranbolu Belediye Başkanı Koltuğunu Öğrenciye Devretti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement